Elanlar

Ana səhifə Elanlar “Azərbaycan Respublikasının sosial-iqtisadi inkişafının aktual problemləri” mövzusunda respublika elmi konfransı keçiriləcək

2022-09-19
266

20 - 21 oktyabr 2022-ci il tarixlərində Sumqayıt Dövlət Universiteti və İqtisadiyyat İnstitutunun birgə təşkilatçılığı ilə “Azərbaycan Respublikasının sosial-iqtisadi inkişafının aktual problemləri” mövzusunda respublika elmi konfransı keçiriləcək.

Konfransın işçi dilləri: Azərbaycan, rus, ingilis.

Materialların son göndərilmə tarixi: 15.10.2022 –ci il.

Materiallar sduiqtisadiyyat@gmail.com elektron poçtuna və ya əyani olaraq elektron daşıyıcılarda təqdim olunmalıdır.

Konfrans haqqında ətraflı məlumat:

Əlaqə: Tel: (012) 538-94-16

E-poçt: r_d@aztu.edu.az