Elanlar

Ana səhifə Elanlar “Erasmus+” çərçivəsində Polşada mübadilədə iştirak etmək istəyən akademik heyətin nəzərinə!

2023-10-27
577

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) akademik heyəti “Erasmus+ KA171” mübadilə proqramı çərçivəsində Polşanın Kazimierz Wielki Universitetində bir həftə dərs demək üçün müraciət edə bilər.

İstiqamətlər:

· İqtisadiyyat

· Mühəndislik

· IT

Tələb olunan sənədlər:

· Ərizə forması (Application Form)

· CV

· İngilis dili biliyi (minimum B2 səviyyədə)

Mübadilədə iştirak etmək istəyən əməkdaşlardan tələb olunan sənədləri erasmus@aztu.edu.az elektron poçt ünvanına göndərmələri xahiş olunur.

Müraciət üçün son tarix: 08.11.2023

Ünvan: AzTU, əsas korpus, 3-cü mərtəbə, 325-ci otaq (Beynəlxalq əlaqələr şöbəsi)

E-poçt: erasmus@aztu.edu.az

Tel: (+994 12) 539 13 48