Elanlar

Ana səhifə Elanlar “Erasmus+” çərçivəsində Rumınyada bir semester təhsil almaq istəyənlərin nəzərinə!

2023-10-26
1319

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) bakalavr (yalnız 2-ci və 3-cü kurs) tələbələri “Erasmus+” mübadilə proqramı çərçivəsində Rumıniyanın Cluj-Napoca Texniki Universitetinin 2023/2024-cü tədris ilinin yaz semestri üzrə elan etdiyi təqaüdlü təhsil proqramında iştirak edə bilərlər.

Cluj-Napoca Texniki Universitetində tədrisi ingilis dilində olan ixtisasların siyahısı

Müraciət üçün tələb olunan sənədlər:

· Ərizə formasının doldurulması (Application Form)

· Transkript – minimum ÜOMG 75

· İngilis dili biliyi (minimum B2 səviyyəsində)

· Motivasiya məktubu (ingilis dilində)

Müraciət üçün son tarix: 07.11.2023

Mübadilədə iştirak etmək istəyən tələbələrdən lazımi sənədləri erasmus@aztu.edu.az elektron poçt ünvanına göndərmələri xahiş olunur.