Elanlar

Ana səhifə Elanlar Polşa universitetində bir həftə mühazirə oxumaq istəyən akademik heyətin nəzərinə!

2023-11-02
369

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) akademik heyəti “Erasmus+ KA171” mübadilə proqramı çərçivəsində Polşanın Powislanski Universitetində bir həftəlik dərs demək üçün müraciət edə bilər.

Mübadilə 2023/2024-cü tədris ili üçün nəzərdə tutulub, iqtisadiyyat və idarəetmə sahələrini əhatə edir.

Tələb olunan sənədlər:

· Ərizə forması (Application Form)

· CV (ingilis dilində)

· Xarici dil biliyi (ingilis dili, minimum B2 səviyyədə)

“Erasmus+ KA171” Mübadilə Proqramında iştirak etmək istəyən əməkdaşlardan tələb olunan sənədləri erasmus@aztu.edu.az elektron poçt ünvanına göndərmələri və beynəlxalq əlaqələr şöbəsinə yaxınlaşaraq online qeydiyyatdan keçmələri xahiş olunur.

Müraciət üçün son tarix: 15.11.2023

Ünvan: AzTU, əsas korpus, 3-cü mərtəbə, 325-ci otaq (Beynəlxalq əlaqələr şöbəsi)

E-poçt: erasmus@aztu.edu.az

Tel: (+994 12) 539 13 48