Elanlar

Ana səhifə Elanlar Polşada bir semestrlik təhsil almaq istəyən tələbələrin nəzərinə!

Polşada bir semestrlik təhsil almaq istəyən tələbələrin nəzərinə!

2023-10-31
764

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) bakalavr (yalnız 2-ci və 3-cü kurs) tələbələri “Erasmus+ KA171” mübadilə proqramı çərçivəsində 2023/2024-cü tədris ilinin yaz semestrində Polşanın Powislanski Universitetində bir semestr müddətinə təqaüdlə təhsil ala bilərlər.

Mübadilə aşağıda qeyd olunan ixtisasları əhatə edir:

· İqtisadiyyat

· Biznesin idarə edilməsi

· Menecment

Tələb olunan sənədlər:

· Ərizə formasının doldurulması (Application Form)

· Transkript (minimum ÜOMG 75)

· İngilis dili biliyi (minimum B2 səviyyəsi)

· Motivasiya məktubu (ingilis dilində)

“Erasmus+ KA171” mübadilə proqramında iştirak etmək istəyən tələbələrdən tələb olunan sənədləri erasmus@aztu.edu.az elektron poçt ünvanına göndərmələri xahiş olunur.

Müraciət üçün son tarix: 15.11.2023

Ünvan: AzTU, əsas korpus, 3-cü mərtəbə, 325-ci otaq (Beynəlxalq əlaqələr şöbəsi)

E-poçt: erasmus@aztu.edu.az

Tel: (+994 12) 539 13 48