Elanlar

Ana səhifə Elanlar Polşanın Rzeszow Texniki Universitetində mübadilədə iştirak etmək istəyən müəllimlərin nəzərinə!

2023-09-07
422

AzTU-nun akademik heyəti “Erasmus+ KA171” mübadilə proqramı çərçivəsində Polşanın Rzeszow Texniki Universitetində bir həftəlik mobillikdə iştirak etmək üçün müraciət edə bilərlər.

Mübadilə 2023/2024-cü tədris ili üçün nəzərdə tutulub.

Sahələr:

·         Maşınqayırma

·         Elektrik mühəndisliyi

·         Avtomatlaşdırma

Tələb olunan sənədlər:

·         Ərizə forması (Application-Form-Staff

·         CV (ingilis dilində)

·         İngilis dili biliyi (minimum B2 səviyyədə)

Mübadilədə iştirak etmək istəyən əməkdaşlardan sənədlərini 20 sentyabr tarixinədək erasmus@aztu.edu.az elektron poçt ünvanına göndərmələri xahiş olunur.

Ünvan: AzTU, əsas korpus, 3-cü mərtəbə, 325-ci otaq (Beynəlxalq əlaqələr şöbəsi)

Əlaqə: erasmus@aztu.edu.az , tel: (+994 12) 539 13 48

Müraciət üçün son tarix: 20 sentyabr