AzTU-da Erasmus+ KA2 “CRENG” layihəsi uğurla davam edir

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Erasmus+KA2  proqramının “Nəqliyyat servisi üçün böhran və risklər mühəndisliyi” (CRENG) layihəsi üzrə ixtisa..

2020-03-12

AzTU-da CRENG ERASMUS+K2 layihəsi çərçivəsində seminar keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) "Nəqliyyat servisi üçün böhran və risklər mühəndisliyi” (CRENG) ERASMUS+K2 layihəsi çərçivəsində seminar ke&cce..

2020-02-10

AzTU ilə Abşeron Logistika Mərkəzi arasında əməkdaşlıq memorandumu imzalandı

Yanvarın 22-də Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rektoru Vilayət Vəliyev Abşeron Logistika Mərkəzinin direktoru Ziya Ağayev və onun başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti ilə gör&uu..

2020-01-22

AzTU-da CRENG ERASMUS+ KA2 layihəsinin gedişi müzakirə edilib

Oktyabrın 24-də Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) "Nəqliyyat servisi üçün böhran və risklər mühəndisliyi (CRENG)" ERASMUS+ KA2 layihəsinin gedişinin ilkin monitorinq..

2019-10-25

AzTU və 166 Global Logistics MMC arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalandı

Sentyabrın 24-də Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) və 166 Global Logistics MMC arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanıb. AzTU-nun rektoru, professor Vilayət Vəliyev universitetdə tələbələri..

2019-09-24
AzTU

AzTU-da ERASMUS+ “Nəqliyyat xidmətləri üzrə böhran və risk mühəndisliyi” CRENG layihəsi çərçivəsində növbəti görüş keçirilib

İyulun 8-də Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU), Bakı Mühəndislik Universiteti və Azərbaycan Texnologiya Universitetinin mütəxəssisləri birgə ERASMUS+ “Nəqliyyat xidmətləri üzr..

2019-09-07

Azərbaycan Texniki Universiteti yeni ERASMUS+KA2 layihəsinin icrasına başladı

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) prorektoru, professor Sübhan Namazov, Beynəlxalq əlaqələr departamentinin direktoru, dosent Mərziyyə Ağayeva, Avtomobil daşımaları və yol hərəkətinin təş..

2019-04-03
Arxiv

AzTU və AzMİ arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanmışdır

15 yanvar 2019-cu il tarixində Azərbaycan Metrologiya İnstitutu və Azərbaycan Texniki Universiteti arasında ölçmələrin vəhdətinin təmin edilməsi, ölçmə dəqiqliyinə nail olunması, metroloji təminatın ə..

2019-01-17
Arxiv

544191 Tempus-1-2013-EPT-TEMPUS1 layihəsi üzrə pedoqoji, elmi və maliyyə hesabatı üçün audit keçib

544191 Tempus-1-2013-EPT-TEMPUS1 layihəsi üzrə pedoqoji, elmi və maliyyə hesabatı Avropa komissiyasında müvəffəqiyyətlə audit keçib və müsbət nəticələrə görə AzTU-nun rektoruna təşəkkür elan edilmişdi..

2018-12-18

XIII Respublika Universiadasında AzTU-nun tələbələri də iştirak edir

Aprelin 21-də Bakı İdman Sarayında ali təhsil müəssisələri tələbələrinin XIII Respublika Universiadasının açılış mərasimi olub. Əvvəlcə Azərbaycan Respublikasının Dövlət himni səsləndirilib. Tədbird..

2017-04-24