Ana səhifə Xəbərlər AzTU-nun əməkdaşları beynəlxalq konfransda iştirak edib

AzTU-nun əməkdaşları beynəlxalq konfransda iştirak edib

22.06.2022     274     AzTU

“British Council”-in dəstəyi, Xəzər Universiteti və Böyük Britaniyanın Middlesex Universitetinin birgə təşkilatçılığı ilə Creative Spark Beynəlxalq Konfransı kecirilib. Konfransın ilk günü tələbə və akademik heyətə seminar təşkil olunub. Seminarın əsas istiqaməti tələbə ideyalarının dəstəklənməsi, öz ideyalarını müəllimlərinin dəstəyi ilə təqdim edən tələbələrin cəlb edilməsi və sahibkarlığın kurrikuluma inteqrasiyası olub.

Seminarda Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Hub 1887 inkubasiya və akselerasiya mərkəzinin programlaşdırma qrupunun rəhbəri Yavuz Selim Öztürk, mərkəzin mütəxəssisi Günel Məmmədli, İqtisadiyyat və Statistika kaferdasının müəllimi Baxışova Nərgizxanım, 950A grupunun tələbəsi Emil Gebekbəyov, 911A grupunun tələbəsi Aisun Alazova və 659A1 grup tələbəsi Nicat Osmanlı iştirak edib.