Ana səhifə Xəbərlər AzTU-nun məzunu, Aprel döyüşləri şəhidi Müşfiq Orucovun doğum günüdür

AzTU-nun məzunu, Aprel döyüşləri şəhidi Müşfiq Orucovun doğum günüdür

18.09.2022     318     AzTU

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) məzunu, Aprel döyüşlərində qəhrəmancasına şəhid olan Müşfiq Orucov 1994-cü il sentyabrın 18-də Bakıda anadan olub. 7 saylı Zəngilan orta məktəbini bitirən Müşfiq Orucov 2011-ci ildə AzTU-nun Avtomatika və kompüter texnikası fakültəsinə qəbul olunub. 2015-ci ildə universiteti bitirdikdən sonra hərbi xidmətə yollanıb. 2016-cı il aprelin 5-də Tərtər döyüşlərində qəhrəmancasına şəhidlik zirvəsinə ucalıb.

Prezident İlham Əliyevin Sərəncamı ilə Müşfiq Orucov ölümündən sonra “Vətən uğrunda” medalı ilə təltif olunub.

Allah bütün şəhidlərimizə rəhmət eləsin!
Şəhidlərimizin ruhu qarşısında baş əyirik!