research

Səhiyyə xidmətlərində keyfiyyətin idarə olunması üzrə Avropa təcrübəsi öyrənilir

Azərbaycan Texniki Univeristetinin (AzTU) tərəfdaşı olduğu Erasmus+ KA2 proqramı çərçivəsində yerinə yetirilən “Rusiya Federasiyası, Qazaxıstan və Azərbaycanda səh ..

2021-09-12
research

CRENG layihəsi üzrə məlumatlandırma sessiyası keçirilib

Nəqliyyat və logistika fakültəsinin IV kurs tələbələrinin iştirakı ilə Avropa Birliyinin maliyyələşdirdiyi Erasmus +KA2 proqramı üzrə yerinə yetirilən “Nəqliyyat xidm ..

2021-06-23
research

ERASMUS + proqramı əsasında həyata keçrilən layihə çərçivəsində 5 ixtisas fənni üzrə tədris müvəffəqiyyətlə başa çatdırılıb

Avropa Birliyinin maliyyələşdirdiyi ERASMUS+KA2 proqramı üzrə həyata keçirilən “Nəqliyyat xidmətləri üçün risk və böhran mühəndisliyi” (C ..

2021-06-22
research

“Azərbaycanda Rektorlar Konfransının yaradılması” layihəsi üzrə növbəti görüş keçirilib

Avropa İttifaqının maliyyə dəstəyi ilə həyata keçirilən “Erasmus+ KA2” proqramı çərçivəsində “Azərbacanda Rektorlar Konfransının yaradılması&rd ..

2021-06-04

Erasmus+KA2 UniClaD layihəsi çərçivəsində idarəetmə heyətinin görüşü keçirilib

Avropa Birliyinin maliyyələşdirdiyi Erasmus+ KA2 proqramının “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlənməsinə başlamaqda və iştirakda  universitetlə ..

2021-06-03

AzTU-da İnnovativ Texnologiyalar Mərkəzi yaradılacaq

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Elmi şurasının növbəti onlayn iclası keçirilib. İclasda rektor Vilayət Vəliyev ötən həftə Türkiyənin Qazi Universiteti ilə ..

2021-06-02
research

AzTU-nun tərəfdaş olduğu “Azərbaycanda rektorlar konfrası” layihəsinin təqdimatı keçirilib

Azərbaycan Texniki Unversitetinin (AzTU) tərəfdaş olduğu Avropa Komissiyasının Erasmus+ proqramı çərçivəsində “Azərbaycanda rektorlar konfrası” layihəsinin  ..

2021-05-06
research

Pilot layihə üzrə ilk koordinasiya görüşü keçirilib

Azərbaycan Texniki Univeriteti (AzTU) “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlənməsinə başlamaqda və iştirakda universitetlərin potensialının artırılmas ..

2021-04-26

AzTU-nun tərəfdaşı olduğu beynəlxalq layihə üzrə onlayn işçi görüş keçirilib

Avropa Birliyinin maliyyələşdirdiyi ERASMUS+KA2 proqramı çərçivəsində həyata keçirilən  (618860-EPP-1-2020-1-EL-EPPKA2-CBHE-JP)  “Rusiya Federasiyası, Qa ..

2021-03-24

AzTU-nun tərəfdaşı olduğu beynəlxalq layihə üzrə onlayn işçi görüş keçirilib

2021-03-24
research

AzTU Erasmus+ KA2 UNICLaD layihəsi çərçivəsində klasterlərin yaradılması təcrübəsini müzakirə edib

Erasmus+KA2 çərçivəsində Litvanın Kaunas Tətbiqi Elmlər Universitetinin koordinatorluğu ilə həyata keçirilən “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə kla ..

2020-12-08
research

AzTU Erasmus + KA2 UniClad layihəsi çərçivəsində Avropanın klaster təcrübəsini öyrənir

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) də tərəfdaş olduğu Erasmus+KA2 proqramı çərçivəsində “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlənmə ..

2020-11-26
research

“Yem kalkulyatoru” pilot layihəsinin müzakirəsi keçirilib

Avropa İttifaqının maliyyələşdirdiyi Erasmus+ proqramı çərçivəsində “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlənməsinə başlamaqda və işti ..

2020-06-17