research

Avtopanın klaster təcrübəsinə həsr olunmuş onlayın işçi görüşü keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) də tərəfdaş olduğu ERASMUS + KA2 proqramı çərçivəsində həyata keçirilən “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri i ..

2020-06-17
research

“Azəralüminium” MMC-də AzTU-nun “Metallurgiya və materialşünaslıq” fakültəsinin filialı açılacaq

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rektoru Vilayət Vəliyev “Azəralüminium” MMC-nin direktoru Maksim Cavadovla görüşüb. Görüşdə universitetlə müəssisə arasında metallu ..

2020-06-10
research

Təhsil naziri imtahanlarla bağlı rektorlarla videogörüş keçirib

İyunun 8-də Təhsil naziri Ceyhun Bayramov ali təhsil müəssisələrinin rəhbərləri ilə yaz imtahan sessiyasının başlanması ilə bağlı videogörüş keçirib. Videogörüşdə Ceyhun ..

2020-06-08

AzTU-da Erasmus+ KA2 “CRENG” layihəsi uğurla davam edir

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Erasmus+KA2  proqramının “Nəqliyyat servisi üçün böhran və risklər mühəndisliyi” (CRENG) layihəsi üz ..

2020-03-12

AzTU-da CRENG ERASMUS+K2 layihəsi çərçivəsində seminar keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) "Nəqliyyat servisi üçün böhran və risklər mühəndisliyi” (CRENG) ERASMUS+K2 layihəsi çərçivəsində semi ..

2020-02-10

AzTU ilə Abşeron Logistika Mərkəzi arasında əməkdaşlıq memorandumu imzalandı

Yanvarın 22-də Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rektoru Vilayət Vəliyev Abşeron Logistika Mərkəzinin direktoru Ziya Ağayev və onun başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti ..

2020-01-22

AzTU-da CRENG ERASMUS+ KA2 layihəsinin gedişi müzakirə edilib

Oktyabrın 24-də Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) "Nəqliyyat servisi üçün böhran və risklər mühəndisliyi (CRENG)" ERASMUS+ KA2 layihəsinin gedişinin ilkin ..

2019-10-25

AzTU və 166 Global Logistics MMC arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalandı

Sentyabrın 24-də Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) və 166 Global Logistics MMC arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanıb. AzTU-nun rektoru, professor Vilayət Vəliyev universitet ..

2019-09-24

AzTU tələbələri Azərkosmos ASC-də müəssisə ilə yaxından tanış olublar

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) “Radiotexnika və rabitə”  fakültəsinin  “İnformasiya təhlükəsizliyi” ixtisasının  2-ci kurs tələbəl ..

2019-05-01

Azərbaycan Texniki Universiteti yeni ERASMUS+KA2 layihəsinin icrasına başladı

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) prorektoru, professor Sübhan Namazov, Beynəlxalq əlaqələr departamentinin direktoru, dosent Mərziyyə Ağayeva, Avtomobil daşımaları və yol hə ..

2019-04-03
research

AzTU-nun tələbələri “Azərkosmos” ASC-nin Əsas Yerüstü Peyk İdarəetmə Mərkəzində olublar

Martın 13-də Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Karyera Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə universitetin “Radiotexnika və rabitə”, “Avtomatika və kompyuter te ..

2019-03-14
research

AzTU və AzMİ arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanmışdır

15 yanvar 2019-cu il tarixində Azərbaycan Metrologiya İnstitutu və Azərbaycan Texniki Universiteti arasında ölçmələrin vəhdətinin təmin edilməsi, ölçmə dəqiqliyinə nail olunması, m ..

2019-01-17
research

544191 Tempus-1-2013-EPT-TEMPUS1 layihəsi üzrə pedoqoji, elmi və maliyyə hesabatı üçün audit keçib

544191 Tempus-1-2013-EPT-TEMPUS1 layihəsi üzrə pedoqoji, elmi və maliyyə hesabatı Avropa komissiyasında müvəffəqiyyətlə audit keçib və müsbət nəticələrə görə AzTU-nun rektoruna t ..

2018-12-18