research

AzTU-da tələbələrə antinarkomaniya mövzusunda seminar keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Tələbə Gənclər Təşkilatının (TGT) təşkilatçılığı ilə tələbələrə antinarkomaniya mövzusunda seminar keçirilib.   ..

2023-11-21
research

AzTU-da qida tullantılarının təkrar emalına həsr olunan dəyirmi masa keçirilib

AzTU-da universitet-sənaye əməkdaşlığı kontekstində dövlət - akademiya - biznes və ictimai təşkilatların nümayəndələrinin birgə iştirakı ilə “Qida tullant ..

research

AzTU-nun “İnTech” komandası növbəti təlimlərə start verib

AzTU-nun “İnTech” komandası növbəti ödənişsiz təlimlərə start verib. Müsahibə əsasında seçilən tələbələr “Elektronika və mikrokontroller&rdquo ..

research

AzTU-da "Təməl həyat dəstəyi" mövzusunda təlim keçirilib

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) və 1 nömrəli Bakı Tibb Kollecinin (1BTK) TGT-lərinin təşkilatçılığı ilə "Təməl həyat dəstəyi" mövzusunda təlim keçirili ..

research

Polşanın Maria Curie-Sklodowska Universitetinin nümayəndələri AzTU-nun qonağı olub

Polşanın Maria Curie-Sklodowska Universitetinin və “Perspektivlər” Təhsil Fondununun nümayəndələri Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) qonağı olub. Görüşd ..

research

“Nar” AzTU-da tələbələr üçün təlim təşkil edib

“Nar” Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) ilə birgə tələbələr üçün “Mobil rabitənin əsasları” təlimi təşkil edib. Rabitə sahəsinin peşəkar ..

research

“BÜTÖV” proqramı çərçivəsində AzTU tələbələri ilə görüş keçirilib

“İRƏLİ” İctimai Birliyinin təşkilatçılığı, Qeyri-Hökumət Təşkilatlarına Dövlət Dəstəyi Agentliyinin dəstəyi və Qərbi Azərbaycan İcmasının tərəfd ..

research

AzTU tələbələri üçün insan resurslarının idarə edilməsinə həsr olunan vebinar keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) İqtisadiyyat və statistika kafedrasının təşkilatçılığı ilə menecment ixtisasının 3-cü və 4-cü kursunda təhsil alan tələbəl ..

2023-11-16

AzTU-da ADMİU-nun 100 illik yubileyi qeyd olunub

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Azərbaycan Dövlət Mədəniyyət və İncəsənət Universitetinin (ADMİU) 100 illik yubileyinə həsr olunan "Yüzillik" adlı konsert ke&c ..

2023-11-16
research

LMQS layihəsi çərçivəsində növbəti menecment görüşü Naxçıvanda keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) tərəfdaşı olduğu “Erasmus+ KA2” proqramı üzrə həyata keçirilən “Rusiya Federasiyası, Qazaxıstan və Azərbaycanda s ..

2023-11-15

AzTU-nun rektoru “Clarivate Analytics” şirkətinin nümayəndələri ilə görüşüb

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rektoru Vilayət Vəliyev “Clarivate Analytics” şirkətinin Baltik, Mərkəzi Asiya və Cənubi Qafqaz üzrə koordinatoru Anna Trifonova, t ..

2023-11-14
research

AzTU-da alman dilinin tədrisi genişləndirilir

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) yeni tədris ilindən təşkil olunan alman dili qruplarında alman dilinin tədrisi genişləndirilir. Dərsləri Alman Akademik Mübadilə Xidmətini ..

2023-11-14

AzTU-nun rektoru IX Bakı Beynəlxalq Kitab Sərgisində iştirak edib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rektoru Vilayət Vəliyev və universitetin nümayəndələri Mədəniyyət Nazirliyinin təşkilatçılığı və “Caspian Event Organisers& ..

2023-11-13