research

AzTU müəllimi “Landau school”un şagirdi ilə birgə proqram blokları hazırlayıb

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) baş müəllimi Natiq Qurbanov Bakı şəhəri, “Landau school”un  11-ci sinif şagirdi Əmir Quliyevlə birgə proqram blokları hazır ..

research

AzTU-nun professoru Belarusda tələbələrə mühazirə oxuyub

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Kompüter texnologiyaları kafedrasının müdiri, texnika elmləri doktoru, professor Vaqif Qasımov Belarus Dövlət İnformatika və Radioelek ..

research

AzTU-da “Yaşıl iqtisadiyyata keçid, iqlim dəyişmələrinə qarşı mübarizə” mövzusunda seminar keçirilib

Ekologiya və Təbii Sərvətlər Nazirliyi yanında Milli Hidrometeorologiya Xidmətinin təşkilatçılığı ilə Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) seminar keçirilib. Semina ..

research

AzTU-da "Yanğınsöndürmə balonlarından istifadə qaydaları" ilə bağlı təlim keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) "Yanğınsöndürmə balonlarından istifadə qaydaları" ilə bağlı təlim keçirilib. Təlimə universitetin 16 nəfərdən ibarət yanğ ..

research

“Biznes dünyasının yeni kadrlardan gözləntisi. IT-də trendlər və əsas istiqamətlər” mövzusunda seminar

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) SmartTech İnnovatorlar Mərkəzinin və "Bestcomp Group" şirkətinin birgə təşkilatçılığı ilə “Biznes dünyasının yen ..

research

AzTU-nun mətbuat katibi BDU tələbələrinə təlim keçib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) İctimaiyyətlə əlaqələr şöbəsinin müdiri – mətbuat katibi Sevinc İsgəndərova Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Jurnalistika ..

research

AzTU-da DAAD-nin təqaüd proqramları haqqında infosessiya keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Alman Akademik Mübadilə Xidmətinin (DAAD) təqaüd proqramları haqqında növbəti məlumatlandırma sessiyası keçirilib. Tədbird ..

research

ENGAGE layihəsi çərçivəsində Portuqaliya təcrübəsi öyrənilir

“Azərbaycan ali təhsil müəssisələrində davamlı sahibkarlıq ekosisteminin gücləndirilməsi” (ENGAGE) layihəsi çərçivəsində Portuqaliyanı ..

AzTU-da Azad Mirzəcanzadə inkişaf proqramının təqdimatı olub

“Regional İnkişaf” İctimai Birliyi (RİİB) tərəfindən icra edilən Azad Mirzəcanzadə inkişaf proqramı çərçivəsində Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) i ..

research

Türkiyənin dövlət korporasiyasının nümayəndə heyəti AzTU-da olub

Türkiyənin Milli Müdafiə Nazirliyinin tərkibindəki Makina və Kimya Sənayesi Korporasiyasının (MKEK) baş direktoru Prof. Dr. İlhami Keleşin rəhbərlik etdiyi nümayəndə ..

2023-10-25

AzTU-nun İctimai Şurasının növbəti iclası keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) İctimai Şurasının növbəti iclası keçirilib. İclasda AzTU-da son vaxtlar həyata keçirilən layihələr, görülən işlər ..

2023-10-25
research

AzTU-nun professoru Almaniyada elmi-tədqiqat işi aparıb

Maşınqayırma texnologiyası kafedrasının müdiri professor Nizami Yusubovun Alman Akademik Mübadilə Xidmətinin (DAAD) 2023-cü il üçün həyata keçir­di& ..

2023-10-24
research

AzTU-da mediasiya ilə bağlı görüş keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Mediasiya Şurasının üzvləri ilə tələbələrin görüşü keçirilib. Görüşdə Mediasiya Şurasını Bakı 10 sayl ..

2023-10-24