research

Rumıniya universitetinin professoru AzTU-nun qonağı olub

Rumıniyanın Cluj-Napoca Texniki Universitetinin professoru Adrian Pisla ölkəmizə səfəri çərçivəsində Azərbaycan Texniki Universitetini (AzTU) ziyarət edib. Qonaq Az ..

research

AzTU-da proqramlaşdırma üzrə olimpiadada iştirak etmək istəyən tələbələr üçün seçim imtahanı keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) proqramlaşdırma üzrə olimpiadada iştirak etmək istəyən tələbələr üçün seçim imtahanı keçirilib. İmtahanda ..

research

Almaniyanın “Rohde&Schwarts International GmbH” şirkətinin nümayəndəsi AzTU-da olub

Radioelektron və telekommunikasiya nəzarət və ölçü avadanlıqları üzrə dünyada qabacıl nüfuza malik “Rohde & Schwarts International GmbH” şirkə ..

research

AzTU rektoru Beynəlxalq Müəllimlər Günü münasibətilə universitetin qocaman müəllimləri ilə görüşüb

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin təşkilatçılığı ilə Beynəlxalq Müəllimlər Gününə həsr olunan görüş keçi ..

2023-10-05
research

LMQS layihəsi çərçivəsində AzTU-nun magistratura səviyyəsində yeni açılan ixtisasa 20 tələbə qəbul olunub

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) magistratura səviyyəsi üzrə yeni açılan səhiyyədə keyfiyyətin və risklərin idarə olunması ixtisasına tələbə qəbulu artıq ikinci ..

2023-10-05
research

Türkiyənin sənaye və texnologiyalar naziri “Bilişim Vadisi Bakı”da yeni rezidentlərin açılışını edib

Türkiyənin sənaye və texnologiyalar naziri Mehmet Fatih Kacır, Türkiyənin Azərbaycandakı səfiri Cahit Bağçı və Türkiyə Respublikası Prezidenti Administrasiyasının ..

2023-10-03

AzTU əməkdaşı 4 saylı Bakı Dost Mərkəzində seminar keçib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Kitabxana İnformasiya Mərkəzinin (KİM) Təlim və tədqiqat xidmətləri şöbəsinin müdiri Lamiyə Miryaqubova “Könüllü q ..

2023-10-03
research

AzTU TGT-nin yeni loqosu təqdim olunub

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Tələbə Gənclər Təşkilatının (TGT) yeni loqosu təqdim olunub. Minimalist üslubda hazırlanan loqonun təsvirində göy rəngdən istifadə ..

research

ENGAGE layihəsi çərçivəsində İspaniyanın Kataloniya Politexnik Universitetinin təcrübəsi öyrənilir

“Erasmus+ KA3” proqramı üzrə həyata keçirilən “Azərbaycan ali təhsil müəssisələrində davamlı sahibkarlıq ekosisteminin gücləndirilməsi” (ENG ..

research

Qarabağ iqtisadi rayonunda keçirilmiş antiterror tədbirlərində AzTU-nun iki məzunu şəhidlik zirvəsinə yüksəlib

19-20.09.2023-cü il tarixlərində Qarabağ iqtisadi rayonunda keçirilmiş lokal xarakterli antiterror tədbirlərində Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Maşınqayırma və ..

research

AzTU rəhbərliyi və kollektivi Bakıda inşası davam etdirilən Zəfər parkında olub

Sentyabrın 27-də - Anım Günündə Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rəhbərliyi və kollektivi Bakıda inşası davam etdirilən Zəfər parkında olublar. Parkın girişində x ..

AzTU rəhbərliyi və kollektivi II Fəxri xiyabanı ziyarət edib

Sentyabrın 27-də - Anım Günündə Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rəhbərliyi və kollektivi II Fəxri xiyabanı ziyarət edib. Torpaqlarımızın ərazi bütövlü ..

research

Şəhidlərimizin əziz xatirəsi bir dəqiqəlik sükutla yad olunub

27 sentyabr saat 12:00-da Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rəhbərliyi və əməkdaşları universitetin Şəhidlər abidəsinin qarşısında Azərbaycanın ərazi bütövlüy& ..