AzTU-da “44 Günlük Dastan” layihəsi çərçivəsində tələbələrlə görüş keçirilib

“44 Günlük Dastan” layihəsi çərçivəsində tələbələrlə növbəti görüş Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) keçirilib. Qəhrəman qazi ..

AzTU

AzTU-nun Kibertəhlükəsizlik kafedrasının növbəti elmi seminarı keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Kibertəhlükəsizlik kafedrasının növbəti elmi seminarı keçirilib. Seminarda kafedranın əməkdaşı Eldagiz Zamanlı “Simurq alqoritmi&rdquo..

AzTU

AzTU-nun Azad Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin büro üzvləri II Fəxri xiyabanı ziyarət ediblər

8 Noyabr – Zəfər Günü ilə əlaqədar Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Azad Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin büro üzvləri II Fəxri xiyabanı ziyarət ediblər. Torpaqlarımız..

AzTU

AzTU-da “İT sahəsində ilk addımlar” adlı seminar keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) SABAH qruplarının nəzdində yaradılmış “IT Woman Club”la “IT Brains Academy”nin birgə əməkdaşlığı çərçivəsində tələbə qız..

2022-11-01
AzTU

Azərbaycan Texniki Universiteti “AzTU-Turkish Aerospace, MGP 2023” proqramına dinləyici qəbulu elan edir

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Türk Aviasiya və Kosmik Sənaye Şirkəti (TUSAŞ) ilə əməkdaşlığı çərçivəsində “AzTU-Turkish Aerospace, MGP 2023” proqra..

AzTU

AzTU-nun Elmi şurasının növbəti iclası keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Elmi şurasının növbəti iclası keçirilib. İclasda yay imtahan sessiyasının nəticələri, 2022/2023-cü tədris ili üzrə tələbə qəbulunun yeku..

AzTU-da “Sağlam olaq – Donor olaq” adlı tədbir keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Azərbaycan Qan Donorluğunun İnkişafı Mərkəzinin təşkilatçılığı, Talassemiya Mərkəzi və Mərkəzi Qan Bankının birgə dəstəyi ilə “Sağlam olaq &ndash..

AzTU

IELTS imtahanına təşviqlə bağlı əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanıb

Oktyabrın 28-də Təhsilin İnkişafı Fondu, Təhsildə Keyfiyyət Təminatı Agentliyi və Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) arasında “Universitetlərin elmi-pedaqoji heyət üzvləri və təhsilal..

AzTU

AzTU komandası Tələbə Basketbol Liqasının seçmə mərhələsində ilk oyunun qalibi olub

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) İdman sarayında Tələbə Basketbol Liqasının 2022/2023-cü il üzrə seçmə mərhələsinə start verilib. İlk qarşılaşma AzTU və Bakı Ali Neft Məktəbi..

2022-10-27

AzTU tələbələri Heydər Əliyev Mərkəzini ziyarət edib

Yeni Azərbaycan Partiyasının (YAP) təsis edilməsinin 30-cu ildönümü münasibətilə Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) bir qrup tələbəsi Heydər Əliyev Mərkəzinə ekskursiya edib..

2022-10-27