Elanlar

Ana səhifə Elanlar “Avrasiyada dinamik enerji landşaftı: Enerji təhlükəsizliyinə qlobal təhdidlər, regional problemlər və imkanlar”  mövzusunda  beynəlxalq konfrans

2022-09-09
270

24-26 noyabr tarixlərində Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU ) və Türkiyənin Boğaziçi Universitetinin təşkilatçılığı ilə  “Avrasiyada dinamik enerji landşaftı: Enerji təhlükəsizliyinə qlobal təhdidlər, regional problemlər və imkanlar”  mövzusunda  beynəlxalq konfrans keçiriləcək.

Konfransın dili: İngilis dili.

Konfransın keçirilmə yeri: Azərbaycan Texniki Universiteti (Bakı)

Qeydiyyat üçün son tarix: 01.10.2022

Ətraflı məlumat: https://aztuconference.aztu.edu.az/conference_detail/20