AzTU

AzTU-da “İT sahəsində ilk addımlar” adlı təlim keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) SABAH qruplarının nəzdində yaradılmış “IT Woman Club” və “IT Brains Academy”nin birgə təşkilatçılığı ilə “İT sahəsində il..

AzTU-nun keçmiş dosenti 85 yaşında vəfat edib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Maşınqayırma texnologiyası kafedrasının keçmiş dosenti Ümid Yusif 85 yaşında vəfat edib. AzTU-nun rəhbərliyi və kollektivi Ümid Yusifin vəfa..

AzTU

“Mobillik” planının hazırlanması çərçivəsində sorğu və monitorinqlər keçirilib

Xəbər verdiyimiz kimi, Nazirlər Kabinetinin “Şəhərdaxili hərəkət (mobillik) planının hazırlanması Qaydası”nın təsdiq edilməsi haqqında 22.01.2022-ci il tarixli 25 №-li Sərən..

Brandenburq Texniki Universitetinin nümayəndə heyəti AzTU-ya səfər edib

Almaniyanın Brandenburq Texniki Universitetinin (BTU) nümayəndə heyəti Azərbaycanda səfərdədir. Səfər çərçivəsində BTU-nun professoru, AzTU-nun fəxri doktoru Sylvio Simon və univers..

AzTU-da kitab satış-sərgisi keçirilir

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) kitab satış-sərgisi keçirilir. AzTU və "Qanun" nəşriyyatının təşkilatçılığı ilə keçirilən sərgidə Azərbaycan və dünya ədəbiyyatından..

AzTU

AzTU-da “Gələcək üçün bacarıqlar” layihəsinin mentorluq və “TUSİ (2C)” inkubasiya proqramları çərçivəsində görüş keçirilib

Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Vətəndaşlara Xidmət və Sosial İnnovasiyalar üzrə Dövlət Agentliyinin sədr müavini Ceyhun Salmanov və Azərbaycan Texniki Universitetinin (Az..

AzTU

AzTU-da yeni mərkəz və fakültə yaradıldı

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Elmi şurasının növbəti iclası keçirilib. İclasda universitet üzrə akkreditasiya özünütəhlil hesabatı müzakirə edilərək t..

AzTU

Kibertəhlükəsizlik kafedrasının əməkdaşları “Azərbaycanda kiber ekosistemin formalaşması” mövzusunda elmi-praktik konfransda çıxış edib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Kibertəhlükəsizlik kafedrasının əməkdaşları “Azərbaycanda kiber ekosistemin formalaşması” mövzusunda onlayn keçirilən elmi-prakti..

AzTU

AzTU-nun tələbəsi alpaqut üzrə Azərbaycan çempionu olub

Azərbaycan Gənclər və İdman Nazirliyi və Azərbaycan Milli İdman Növləri Assosiasiyasının dəstəyi ilə keçirilən alpaqut turan döyüş sənəti üzrə VII Azərbaycan çempiona..

AzTU əməkdaşları “ANKOSLink 2022” beynəlxalq konfransında iştirak edib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Kitabxana İnformasiya Mərkəzinin direktoru Xəyalə Hacıyeva və kitabxana işlərinin avtomatlaşdırılması və rəqəmsallaşdırılması üzrə baş məsləhətçi ..

2022-12-01