Arxiv

“Yem kalkulyatoru” pilot layihəsinin müzakirəsi keçirilib

Avropa İttifaqının maliyyələşdirdiyi Erasmus+ proqramı çərçivəsində “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlənməsinə başlamaqda və iştirakda universitetlərin po..

2020-06-17
Arxiv

“Azəralüminium” MMC-də AzTU-nun “Metallurgiya və materialşünaslıq” fakültəsinin filialı açılacaq

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rektoru Vilayət Vəliyev “Azəralüminium” MMC-nin direktoru Maksim Cavadovla görüşüb. Görüşdə universitetlə müəssisə arasında metallurgiya sahəsi üzrə birg..

2020-06-10
Arxiv

Təhsil naziri imtahanlarla bağlı rektorlarla videogörüş keçirib

İyunun 8-də Təhsil naziri Ceyhun Bayramov ali təhsil müəssisələrinin rəhbərləri ilə yaz imtahan sessiyasının başlanması ilə bağlı videogörüş keçirib. Videogörüşdə Ceyhun Bayramov qeyd edib ki, yaz ..

2020-06-08

AzTU-da Erasmus+ KA2 “CRENG” layihəsi uğurla davam edir

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Erasmus+KA2  proqramının “Nəqliyyat servisi üçün böhran və risklər mühəndisliyi” (CRENG) layihəsi üzrə ixtisa..

2020-03-12

AzTU-da CRENG ERASMUS+K2 layihəsi çərçivəsində seminar keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) "Nəqliyyat servisi üçün böhran və risklər mühəndisliyi” (CRENG) ERASMUS+K2 layihəsi çərçivəsində seminar ke&cce..

2020-02-10

AzTU ilə Abşeron Logistika Mərkəzi arasında əməkdaşlıq memorandumu imzalandı

Yanvarın 22-də Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rektoru Vilayət Vəliyev Abşeron Logistika Mərkəzinin direktoru Ziya Ağayev və onun başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti ilə gör&uu..

2020-01-22

AzTU-da CRENG ERASMUS+ KA2 layihəsinin gedişi müzakirə edilib

Oktyabrın 24-də Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) "Nəqliyyat servisi üçün böhran və risklər mühəndisliyi (CRENG)" ERASMUS+ KA2 layihəsinin gedişinin ilkin monitorinq..

2019-10-25

AzTU və 166 Global Logistics MMC arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalandı

Sentyabrın 24-də Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) və 166 Global Logistics MMC arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanıb. AzTU-nun rektoru, professor Vilayət Vəliyev universitetdə tələbələri..

2019-09-24
AzTU

AzTU-da ERASMUS+ “Nəqliyyat xidmətləri üzrə böhran və risk mühəndisliyi” CRENG layihəsi çərçivəsində növbəti görüş keçirilib

İyulun 8-də Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU), Bakı Mühəndislik Universiteti və Azərbaycan Texnologiya Universitetinin mütəxəssisləri birgə ERASMUS+ “Nəqliyyat xidmətləri üzr..

2019-09-07

Azərbaycan Texniki Universiteti yeni ERASMUS+KA2 layihəsinin icrasına başladı

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) prorektoru, professor Sübhan Namazov, Beynəlxalq əlaqələr departamentinin direktoru, dosent Mərziyyə Ağayeva, Avtomobil daşımaları və yol hərəkətinin təş..

2019-04-03