AzTU

AzTU-nun məzunu Teymur Qaraisayevin “Qaraheybət” aviasiya poliqonunda şəhid olmasından bir il ötür

2021-ci il noyabrın 30-da saat 10:40 radələrində Dövlət Sərhəd Xidmətinin (DSX) hərbi helikopterinin Xızı rayonu ərazisində yerləşən “Qaraheybət” aviasiya poliqonunda təlim uçu..

2022-11-30

Milli Qəhrəman Çingiz Qurbanovun xatirəsinə həsr olunan turnir yekunlaşıb

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin (THİK) və İdman klubunun birgə təşkilatçılığı ilə Milli Qəhrəman, AzTU-nun məzunu Çingiz Qurbanovun xatirə..

2022-11-29
AzTU

AzTU-nun dosentinin həmmüəllifi olduğu dərslik ingilis dilində nəşr edilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) dosenti,  Azərbaycan Respublikası Mərkəzi Bankının Ödəniş sistemləri və hesablaşmalar departamentinin böyük mütəxəssisi Xəyalədd..

2022-11-28

AzTU-nun rektoru FHN Akademiyasının rəisi ilə görüşüb

Fövqəladə Hallar Nazirliyinin (FHN) Akademiyasının rəisi general-mayor Baba Salayevin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti Azərbaycan Texniki Universitetinə (AzTU) səfər edib. Sə..

2022-11-28

AzTU-nun tələbəsi, Vətən müharibəsi şəhidi Tural Xudiyevin doğum günüdür

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) tələbəsi, Vətən müharibəsində şəhidlik zirvəsinə yüksələn Tural Xudiyev 27 noyabr 1998-ci ildə anadan olub.  2005-2016-cı illərdə Xətai rayonu..

2022-11-27

AzTU-nun tələbəsi Avropa çempionu olub

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) birinci kurs tələbəsi Raul Qasımzadə Yunanıstanın Afina şəhərində keçirilən uşu-kunq fu üzrə Avropa çempionatınının yeniyetmələr arasında s..

2022-11-25
AzTU

“Ali təhsildə dəyişikliklər: yeni tendensiya və tətbiqlər” mövzusunda seminar

Noyabrın 25-də Türkiyənin TED Universitetinin rektoru İhsan Sabuncuoğlunun “Ali təhsildə dəyişikliklər: yeni tendensiya və tətbiqlər” mövzusunda seminarı keçirilib. Semin..

2022-11-25
AzTU

AzTU-da 3-cü Beynəlxalq Avrasiya Enerji və Dayanıqlılıq Konfransı işinə başlayıb

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) “Avrasiyada Dinamik Enerji Landşaftı: Enerji Təhlükəsizliyinə Qlobal Təhdidlər, Regional Problemlər və İmkanlar” mövzusunda 3-cü Be..

2022-11-24

AzTU-nun məzunu, Milli Qəhrəman, şəhid Çingiz Qurbanovun doğum günüdür

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) məzunu, Milli Qəhrəman, şəhid Çingiz Qurbanov 1994-cü il noyabrın 24-də Qusarın Həzrə kəndində anadan olub. 2012-ci ildə orta məktəbi bitirən &Cce..

2022-11-24
AzTU

AzTU-nun magistr məzunu, Vətən müharibəsi şəhidi Məhəmmədəli İbrahimlinin doğum günüdür

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) magistr məzunu, Vətən müharibəsi şəhidi Məhəmmədəli İbrahimlinin doğum günüdür. Məhəmmədəli İbrahimli 22 noyabr 1996-cı ildə Beyləqanda a..

2022-11-22