research

Selçuk Bayraktara Azərbaycan Texniki Universitetinin fəxri doktroru adı verilib - VİDEO

Selçuk Bayraktara Azərbaycan Texniki Universitetinin fəxri doktroru adı verilib Mayın 25-də “Baykar” şirkətinin texnoloji lideri, “Teknoloji Takımı Vakfı”nın ..

2022-05-25
research

Təhsil Nazirliyinin qrant müsabiqəsi üzrə AzTU-nun qalib olduğu layihənin təlimlərinə başlanılıb

Təhsil Nazirliyinin “Ali və orta ixtisas təhsilinin 2021/2022-ci illər üzrə inkişafı” mövzusunda keçirdiyi qrant müsabiqəsi üzrə Azərbaycan Texniki Uni ..

2022-05-18
research

AzTU-nun professoru beynəlxalq konfranslarda iştirak edib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) professoru Tofiq Mansurov Moskva Rabitə və İnformatika Texniki Universitetində “İnformasiya cəmiyyətinin texnologiyaları-2022” m&oum ..

2022-05-17
research

AzTU-da Monqolustan nümayəndə heyəti ilə görüş keçirilib

Ölkəmizə səfər edən Monqolustan Gimnastika Federasiyasının icraçı direktoru və baş katibi,  Monqolustan Elm və Texnologiya Universitetinin professoru Yeruulbat Galbadrakhı ..

2022-05-17