AzTU tələbələri “CONIM Cert”in təlimlərində iştirak edib

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) ilə “CONIM Cert” MMC arasında qarşılıqlı əməkdaşlıq uğurla davam etdirilir. Əməkdaşlıq çərçivəsində “CONIM Ce ..

2022-05-24
research

“Pəncərə” proqramı çərçivəsində ilk görüş AzTU-da keçirilib

“Pəncərə” - tələbə məsələlərinin araşdırılması, müraciətlərin dinlənilməsi, təklif və iradların aidiyyətı üzrə yönləndirilməsinə dəstək proqram ..

2022-05-18
research

AzTU-nun "SABAH Magistratura" tələbələri üçün "Dəniz nəqliyyatı və Liman logistikası" təlimi keçirilib

ARTİ və “Bakı Beynəlxalq Dəniz Ticarət Limanı” QSC-nin (Bakı Limanı) birgə təşkilatçılığı ilə Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) “SABAH Magistratura&r ..

2022-05-17

AzTU tələbələri “STDC” MMC-nin təlimlərində iştirak edir

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) ilə "Sumqayıt Texnologiya Data Mərkəzi" MMC (STDC) arasında əməkdaşlıq çərçivəsində təlimlərə start verilib. Təlimlər 2 qrup olm ..

2022-05-17