research

AzTU-da LMQS layihəsi çərçivəsində yeni ixtisas üzrə tələbə qəbulu aparılıb

2022/2023-cü illər üzrə Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) “Erasmus+” KA2 proqramının “Rusiya Federasiyası, Qazaxıstan və Azərbaycanda səhiyyədə strateji keyfiyyət m..

2022-09-16
research

AzTU-nun əməkdaşları LMQS layihəsi çərçivəsində keçirilən növbəti təlimlərdə iştirak edib

Azərbaycan Texniki Univeristetinin (AzTU) tərəfdaşı olduğu Erasmus+ KA2 proqramı çərçivəsində yerinə yetirilən “Rusiya Federasiyası, Qazaxıstan və Azərbaycanda səhiyyədə strateji k..

2022-06-05

Azərbaycan Texniki Universiteti yeni ERASMUS+KA2 layihəsinin icrasına başladı

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) də tərəfdaş olduğu ERASMUS+ KA2 “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlənməsinə başlamaqda və iştirakda  universitetlərin pote..

2022-04-30

AzTU-da Birinci Qarabağ müharibəsi şəhidi Elşad Əliyevin xatirəsi anılıb

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Birinci Qarabağ müharibəsində şəhid olmuş tələbəsi Elşad Əliyevin xatirəsinə həsr olunan tədbir keçirilib. Tədbirdə şəhid ailələrinin üzvləri, qazilər və un..

2022-04-15
research

AzTU-da LMQS layihəsi çərçivəsində menecment görüşləri keçirilir

Azərbaycan Texniki Univeristetinin (AzTU) tərəşdaşı olduğu Erasmus+ KA2 proqramı üzrə həyata keçirilən “Rusiya Federasiyası, Qazaxıstan və Azərbaycanda səhiyyədə strateji keyfi..

2022-04-14

AzTU-nun nümayəndə heyəti Polis Akademiyasında olub

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) ilə DİN-in Polis Akademiyası arasında əməkdaşlıq inkişaf etdirilir. Əməkdaşlıq çərçivəsində AzTU-nun sosial məsələlər və ictimaiyyətlə əlaqələr üzrə prorekt..

2022-04-14

Qazi Universitetinin professorları AzTU-ya səfər edib

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) ilə Türkiyənin Qazi Universitetinin əməkdaşlığı çərçivəsində Qazi Universitetinin Texnologiya fakültəsinin dekanı, professor Süleyman Tekeli və Kompüter mühəndi..

2022-04-06
research

“Erasmus+” CRENG layihəsi çərçivəsində master-klas dərsləri keçirilib

Avropa Birliyinin maliyyələşdirdiyi “Erasmus+” KA2 proqramı üzrə həyata keçirilən “Nəqliyyat xidmətləri üçün risk və böhran mühəndisliyi”..

2022-02-21

Erasmus+ KA2 LMQS layihəsi üzrə beynəlxalq ekspert AzTU-nun qonağı olub

2022-01-27

Erasmus+ KA2 UniClaD layihəsinin QR kodu tərəfdaşalara təqdim edilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) tərəfdaşı olduğu Erasmus+ KA2 proqramı çərçivəsində həyata keçirilən “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlən..

2021-12-17
research

Azərbaycan tərəfdaşlarının iştirakı ilə menecment görüşü keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Erasmus + KA2 proqramı çərçivəsində “Rusiya Federasiyası, Qazaxıstan və Azərbaycanda səhiyyədə strateji keyfiyyət menecmenti, risklərin id..

2021-11-04
research

AzTU-nun nümayəndə heyəti Ukraynada beynəlxalq konfransda iştirak edib

Avropa İttifaqının maliyyələşdirdiyi Erasmus+ proqramı çərçivəsində “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlənməsinə başlamaqda və iştirakda universitetlərin po..

2021-10-28
research

AzTU-da “CRENG” ofisi və laboratoriyası fəaliyyətə başlayıb

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Erasmus + KA2 proqramı çərçivəsində həyata keçirilən “Nəqliyyat xidmətləri üçün risk və böhran mühəndisl..

2021-10-15