research

AzTU-da LMQS layihəsi çərçivəsində yeni ixtisas üzrə tələbə qəbulu aparılıb

2022/2023-cü illər üzrə Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) “Erasmus+” KA2 proqramının “Rusiya Federasiyası, Qazaxıstan və Azərbaycanda səhiyyədə stratej ..

2022-09-16
research

AzTU-nun professor-müəllim heyəti Türkiyədə səfərdə olub

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Kompüter texnologiyaları və kibertəhlükəsizlik kafedrasının müdiri Vaqif Qasımov, assistent Anar İsmayılov, Elektrotexnika  kafe ..

2022-06-21
research

AzTU-nun əməkdaşları LMQS layihəsi çərçivəsində keçirilən növbəti təlimlərdə iştirak edib

Azərbaycan Texniki Univeristetinin (AzTU) tərəfdaşı olduğu Erasmus+ KA2 proqramı çərçivəsində yerinə yetirilən “Rusiya Federasiyası, Qazaxıstan və Azərbaycanda səh ..

2022-06-05

ECAR layihəsi çərçivəsində İsveç Rektorlar Konfransı təcrübəsi öyrənilir

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) beynəlxalq əlaqələr üzrə prorektoru Sübhan Namazov və rektorun elmi-tədqiqat məsələləri üzrə müşaviri Fariz Məmmədov Erasm ..

2022-05-17
research

DAAD əməkdaşları AzTU-da məlumatlandırma sessiyası keçirib

Alman Akademik Mübadilə Xidmətinin (DAAD) Tbilisi Regional Ofisinin əməkdaşları Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) tələbə və müəllimlər üçün məlumatlan ..

2022-05-06

Azərbaycan Texniki Universiteti yeni ERASMUS+KA2 layihəsinin icrasına başladı

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) də tərəfdaş olduğu ERASMUS+ KA2 “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlənməsinə başlamaqda və iştirakda  ..

2022-04-30
research

AzTU-da narkomanlığa qarşı mübarizəyə həsr olunan maarifləndirmə tədbiri keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) “Miqrasiya sahəsinin inkişafı” İctimai birliyinin təşkilatçılığı ilə narkomanlığa qarşı mübarizəyə həsr olunan maa ..

2022-04-27
research

AzTU-nun rektoru Almaniyada ikili diplom müqaviləsi imzaladı

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rektoru Vilayət Vəliyevin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti Almaniyanın Brandenburq Texniki Universitetində (BTU) səfərdədir. Səfər &ccedi ..

2022-04-27
research

AzTU-nun Elmi şurasının növbəti iclası keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Elmi şurasının növbəti iclası keçirilib. İclasın gündəliyinə uyğun olaraq əvvəlcə sosial məsələlər və ictimaiyyətlə əl ..

2022-04-24
research

Təhsil Nazirliyinin qrant müsabiqəsi üzrə AzTU-nun qalib olduğu layihənin hesabatı dinlənilib

Təhsil Nazirliyinin “Ali və orta ixtisas təhsilinin 2021/2022-ci illər üzrə inkişafı” mövzusunda keçirdiyi qrant müsabiqəsi üzrə Azərbaycan Texniki Uni ..

2022-04-22

AzTU-da Birinci Qarabağ müharibəsi şəhidi Elşad Əliyevin xatirəsi anılıb

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Birinci Qarabağ müharibəsində şəhid olmuş tələbəsi Elşad Əliyevin xatirəsinə həsr olunan tədbir keçirilib. Tədbirdə şə ..

2022-04-15

AzTU-nun nümayəndə heyəti Polis Akademiyasında olub

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) ilə DİN-in Polis Akademiyası arasında əməkdaşlıq inkişaf etdirilir. Əməkdaşlıq çərçivəsində AzTU-nun sosial məsələlər və ictimaiyyə ..

2022-04-14
research

AzTU-da LMQS layihəsi çərçivəsində menecment görüşləri keçirilir

Azərbaycan Texniki Univeristetinin (AzTU) tərəşdaşı olduğu Erasmus+ KA2 proqramı üzrə həyata keçirilən “Rusiya Federasiyası, Qazaxıstan və Azərbaycanda səhiyyə ..

2022-04-14