research

ECAR layihəsi çərçivəsində növbəti təlim keçirilib

“Azərbaycanda Rektorlar Konfransının yaradılması” (ECAR) layihəsi çərçivəsində “Liderliyin əsasları” mövzusunda təlim keçirilib. Layihəni ..

2022-04-13
research

AzTU-da “Tələbələrin təhlükəsizliyi diqqət mərkəzində” adlı təlim kursu keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Fövqəladə Hallar Nazirliyinin Bakı Regional Mərkəzi və Azərbaycan Tələbə Gənclər Təşkilatları İttifaqının birgə təşkilatçı ..

2022-04-07

Qazi Universitetinin professorları AzTU-ya səfər edib

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) ilə Türkiyənin Qazi Universitetinin əməkdaşlığı çərçivəsində Qazi Universitetinin Texnologiya fakültəsinin dekanı, professor Süleyman Tekeli ..

2022-04-06
research

“Davamlı inkişaf üçün mühəndislik təhsilində qızların iştirakının artırılması” layihəsi başa çatıb

UNESCO-nun dəstəyilə Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) icra etdiyi “Davamlı inkişaf üçün mühəndislik təhsilində qızların iştirakının artırılması&rd ..

2022-04-01

Azərbaycan Texniki Universitetində UNESCO-nun dəstəyi ilə təlimlərə başlanılıb

UNESCO-nun maliyyə dəstəyi İlə Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) “Davamlı inkişaf üçün mühəndislik təhsilində qızların iştirakının artırılması&rd ..

2022-03-01
research

“Erasmus+” CRENG layihəsi çərçivəsində master-klas dərsləri keçirilib

Avropa Birliyinin maliyyələşdirdiyi “Erasmus+” KA2 proqramı üzrə həyata keçirilən “Nəqliyyat xidmətləri üçün risk və böhran mühəndi ..

2022-02-21

"Erasmus+" KA2 layihəsi üzrə təlim keçirilib

Avropa İttifaqının maliyyə dəstəyi ilə həyata keçirilən Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) tərəfdaşı olduğu "Erasmus+" KA2 proqramı çərçivəsində “A ..

2022-02-11
research

"UniClaD" layihəsi çərçivəsində növbəti menecment görüşü keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) tərəfdaşı olduğu "Erasmus+" KA2 “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlənməsinə başlamaqda və iştirakda univer ..

2022-02-11

Erasmus+ KA2 LMQS layihəsi üzrə beynəlxalq ekspert AzTU-nun qonağı olub

Azərbaycan Texniki Univeristetinin (AzTU) tərəfdaşı olduğu Erasmus+ KA2 proqramı çərçivəsində yerinə yetirilən “Rusiya Federasiyası, Qazaxıstan və Azərbaycanda səh ..

2022-01-27

Erasmus+ KA2 ECAR layihəsi üzrə növbəti görüş keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) tərəfdaşı olduğu Erasmus+ KA2 proqramı çərçivəsində həyata keçirilən “Azərbaycanda Rektorlar Konfransının yaradılma ..

2021-12-22

Erasmus+ KA2 UniClaD layihəsinin QR kodu tərəfdaşalara təqdim edilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) tərəfdaşı olduğu Erasmus+ KA2 proqramı çərçivəsində həyata keçirilən “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə ..

2021-12-17
research

Təhsil Nazirliyinin qrant müsabiqəsi üzrə AzTU-nun qalib olduğu layihənin ilk görüşü keçirilib

Təhsil Nazirliyinin “Ali və orta ixtisas təhsilinin 2021/2022-ci illər üzrə inkişafı” mövzusunda  keçirdiyi qrant müsabiqəsi üzrə Azərbaycan Texni ..

2021-12-15
research

Səhiyyə xidmətlərində keyfiyyətin idarə olunması üzrə Avropa təcrübəsi öyrənilir

2021-12-09