research

UniClad layihəsi çərçivəsində növbəti işçi görüşü keçirilib

Avropa Birliyinin maliyyələşdirdiyi Erasmus+KA 2 proqramı çərçivəsində “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlənməsinə başlamaqda və iştirakda universitetlərin..

2021-09-23
research

AzTU-da səhiyyədə keyfiyyət menecmenti üzrə yeni ixtisaslaşma açılacaq

Erasmus+ KA2 proqramı çərçivəsində yerinə yetirilən “Rusiya Federasiyası, Qazaxstan və Azərbaycanda səhiyyədə strateji keyfiyyət menecmenti, risklərin idarə olunması üzrə a&cc..

2021-09-17
research

CRENG layihəsi çərçivəsində magistratura səviyyəsində yeni ixtisasa tələbə qəbulu aparılıb

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) yeni açılan “Nəqliyyat xidmətləri üçün böhran və risklərin idarə edilməsi” ixtisasına 2021/2022-ci il tədris ili &uum..

2021-09-16
research

Səhiyyə xidmətlərində keyfiyyətin idarə olunması üzrə Avropa təcrübəsi öyrənilir

Azərbaycan Texniki Univeristetinin (AzTU) tərəfdaşı olduğu Erasmus+ KA2 proqramı çərçivəsində yerinə yetirilən “Rusiya Federasiyası, Qazaxıstan və Azərbaycanda səhiyyədə strateji k..

2021-09-12
research

CRENG layihəsi üzrə məlumatlandırma sessiyası keçirilib

Nəqliyyat və logistika fakültəsinin IV kurs tələbələrinin iştirakı ilə Avropa Birliyinin maliyyələşdirdiyi Erasmus +KA2 proqramı üzrə yerinə yetirilən “Nəqliyyat xidmətlərində risk və ..

2021-06-23
research

ERASMUS + proqramı əsasında həyata keçrilən layihə çərçivəsində 5 ixtisas fənni üzrə tədris müvəffəqiyyətlə başa çatdırılıb

Avropa Birliyinin maliyyələşdirdiyi ERASMUS+KA2 proqramı üzrə həyata keçirilən “Nəqliyyat xidmətləri üçün risk və böhran mühəndisliyi” (CRENG) layihə..

2021-06-22

Erasmus+KA2 UniClaD layihəsi çərçivəsində idarəetmə heyətinin görüşü keçirilib

Avropa Birliyinin maliyyələşdirdiyi Erasmus+ KA2 proqramının “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlənməsinə başlamaqda və iştirakda  universitetlərin potensialının art..

2021-06-03

AzTU-da İnnovativ Texnologiyalar Mərkəzi yaradılacaq

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Elmi şurasının növbəti onlayn iclası keçirilib. İclasda rektor Vilayət Vəliyev ötən həftə Türkiyənin Qazi Universiteti ilə imzalanan iki..

2021-06-02
research

Pilot layihə üzrə ilk koordinasiya görüşü keçirilib

Azərbaycan Texniki Univeriteti (AzTU) “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlənməsinə başlamaqda və iştirakda universitetlərin potensialının artırılması” (UniClaD) lay..

2021-04-26
research

AzTU-nun tərəfdaşı olduğu beynəlxalq layihə üzrə onlayn işçi görüş keçirilib

Avropa Birliyinin maliyyələşdirdiyi ERASMUS+KA2 proqramı çərçivəsində həyata keçirilən  (618860-EPP-1-2020-1-EL-EPPKA2-CBHE-JP)  “Rusiya Federasiyası, Qazaxstan və..

2021-03-24
research

AzTU Erasmus+ KA2 UNICLaD layihəsi çərçivəsində klasterlərin yaradılması təcrübəsini müzakirə edib

Erasmus+KA2 çərçivəsində Litvanın Kaunas Tətbiqi Elmlər Universitetinin koordinatorluğu ilə həyata keçirilən “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlənmə..

2020-12-08
research

AzTU Erasmus + KA2 UniClad layihəsi çərçivəsində Avropanın klaster təcrübəsini öyrənir

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) də tərəfdaş olduğu Erasmus+KA2 proqramı çərçivəsində “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlənməsinə başlamaqda və iş..

2020-11-26
research

Avtopanın klaster təcrübəsinə həsr olunmuş onlayın işçi görüşü keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) də tərəfdaş olduğu ERASMUS + KA2 proqramı çərçivəsində həyata keçirilən “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin iş..

2020-06-17