research

AzTU-da iki gün davam edəcək tələbələrarası “Əl işləri” sərgisi keçirilir

Noyabrın 29-da Azərbaycan Texniki Universiteti  THİK-nin təşkilatçılığı ilə Universitetdə tələbələrarası keçirilən “Əl işləri” sərgisinin açılışı olub. Açılışda i ..

2016-11-29
research

AzTU-da keçirilən Beynəlxalq elmi-texniki konfrans yekunlaşdı

Azərbaycan Texniki Universitetində “İnformasiya və kommunikasiya texnologiyalarının müasir vəziyyəti və inkişafı perspektivləri” mövzusunda noyabrın  23-də başlayan Beynəlxalq e ..

2016-11-25
research

AzTU-da “İnformasiya və kommunikasiya texnologiyalarının müasir vəziyyəti və inkişafı perspektivləri” mövzusunda Beynəlxalq elmi-texniki konfrans keçirilir

Noyabrın 23-də Azərbaycan Texniki Universitetində “İnformasiya və kommunikasiya texnologiyalarının müasir vəziyyəti və inkişafı perspektivləri” mövzusunda B ..

2016-11-23
research

AzTU-nun saytında kitabxana səhifəsindəİEEE/İET Electronic Library -rəqəmsal bazalar yerləşdirilmişdir

AzTU-nun professor-müəllim heyəti və tələbələri Azərbaycan Kitabxana İnformasiya Konsorsiumu çərçivəsində “Dünya E-kitab” kitabxanasının , “Qlobal E-jurnal” kitabxanasını ..

2016-11-17

AzTU-da “Bir Tələbə Könüllü” Proqramının təqdimatı keçirilib

Tədbirdə Universitetin prorektoru İsa Xəlilov tələbələrə Könüllü Gənclər Təşkilatının nümayəndələrini təqdim edib və “Bir Tələbə Könüllü” Proqramının əhəmiyyətin ..

2016-11-17