research

AzTU-nun rektoru Türkiyədə işgüzar səfərdə olub

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rektoru Vilayət Vəliyevin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti Türkiyənin İzmir, Ankara və Bilecik şəhərlərinin universitet və bir sır ..

2024-03-28

Azərbaycan Texniki Universitetində Novruz festivalı keçirilib

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi (THİK) və “Gənclərin Maarifləndirilməsinə Dəstək” İctimai Birliyinin birgə təşkilatçı ..

2024-03-19

AzTU əməkdaşları DIRNA layihəsi çərçivəsində İtaliyada səfərdə olublar

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) tərəfdaşı olduğu “Erasmus+KA2” proqramı üzrə həyata keçirilən “Azərbaycanda  institutsional repozitoriyalar ..

2024-03-19
research

AzTU ilə “IDTECH Academy” və “AVICOM” şirkətləri arasında əməkdaşlıq memorandumu imzalanıb

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) ilə “IDTECH Academy” MMC və “AVICOM” MMC arasında əməkdaşlıq haqqında memorandum imzalanıb. Sənədi AzTU-nun rektoru Vilayət ..

2024-03-15

AzTU və “İKTex” MMC arasında əməkdaşlıq memorandumu imzalanıb

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rektoru Vilayət Vəliyevin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti “İKTex” MMC şirkətinə səfər edib. Nümayəndə heyəti MMC-nin ..

2024-03-14
research

AzTU-nun İnformatika Olimpiada Mərkəzinin fəaliyyəti ilə bağlı toplantı keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) proqramlaşdırma üzrə olimpiadalara hazırlıq məqsədilə yaradılan İnformatika Olimpiada Mərkəzinin fəaliyyəti ilə bağlı toplantı ke&cce ..

2024-03-14

AzTU-nun Texnologiya Transfer Ofisinin təqdimatı keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) universitet-sənaye əməkdaşlığının inkişafı məqsədilə yaradılan Texnologiya Transfer Ofisinin (TTO) təqdimatı keçirilib. Təqdimatda ..

2024-03-13

AzTU-da Azərbaycan Qızıl Aypara Cəmiyyətinin 104 illiyi qeyd olunub

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Azərbaycan Qızıl Aypara Cəmiyyətinin (AzQAC) 104-cü il dönümünə həsr olunmuş tədbir keçirilib. Tədbirdə AzTU-nun ..

2024-03-11
research

AzTU-nun doktorantura səviyyəsində təhsil alan tələbələri ilə görüş keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Yüksək Təhsil İnstitutunun təşkilatçılığı ilə doktorantura səviyyəsində təhsil alan tələbələrlə görüş keçiri ..

2024-03-11

Azərbaycan Texniki Universitetində KOB Model Müəssisəsi yaradılıb

KOB subyektlərinin inkişafına dəstək məqsədilə Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) KOB Model Müəssisəsi yaradılıb. İqtisadiyyat naziri Mikayıl Cabbarov, elm və təhsil naz ..

2024-03-09

AzTU-nun tələbəsi vəfat edib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) İnformasiya və telekommunikasiya texnologiyaları fakültəsinin tələbəsi Nihad İsmayılov uzunsürən xəstəlikdən sonra vəfat edib. AzTU- ..

2024-03-09

Türkiyənin Ali Təhsil Şurasının sədri Erol Özvar AzTU-da olub

Azərbaycanda səfərdə olan Türkiyənin Ali Təhsil Şurasının sədri Erol Özvarın başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) olub. ..

2024-03-06

Bilişim Vadisinin baş icraçı direktoru AzTU-da olub

Bilişim Vadisinin baş icraçı direktoru Erkam Tüzgenin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti Azərbaycan Texniki Universitetinə (AzTU) səfər edib. Qonaqlar AzTU-nun rektoru Vil ..

2024-03-06