research

LMQS layihəsi çərçivəsində AzTU-nun magistratura səviyyəsində yeni açılan ixtisasa 20 tələbə qəbul olunub

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) magistratura səviyyəsi üzrə yeni açılan səhiyyədə keyfiyyətin və risklərin idarə olunması ixtisasına tələbə qəbulu artıq ikinci ..

2023-10-05
research

Türkiyənin sənaye və texnologiyalar naziri “Bilişim Vadisi Bakı”da yeni rezidentlərin açılışını edib

Türkiyənin sənaye və texnologiyalar naziri Mehmet Fatih Kacır, Türkiyənin Azərbaycandakı səfiri Cahit Bağçı və Türkiyə Respublikası Prezidenti Administrasiyasının ..

2023-10-03

AzTU əməkdaşı 4 saylı Bakı Dost Mərkəzində seminar keçib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Kitabxana İnformasiya Mərkəzinin (KİM) Təlim və tədqiqat xidmətləri şöbəsinin müdiri Lamiyə Miryaqubova “Könüllü q ..

2023-10-03
research

AzTU TGT-nin yeni loqosu təqdim olunub

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Tələbə Gənclər Təşkilatının (TGT) yeni loqosu təqdim olunub. Minimalist üslubda hazırlanan loqonun təsvirində göy rəngdən istifadə ..

research

Qarabağ iqtisadi rayonunda keçirilmiş antiterror tədbirlərində AzTU-nun iki məzunu şəhidlik zirvəsinə yüksəlib

19-20.09.2023-cü il tarixlərində Qarabağ iqtisadi rayonunda keçirilmiş lokal xarakterli antiterror tədbirlərində Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Maşınqayırma və ..

research

ENGAGE layihəsi çərçivəsində İspaniyanın Kataloniya Politexnik Universitetinin təcrübəsi öyrənilir

“Erasmus+ KA3” proqramı üzrə həyata keçirilən “Azərbaycan ali təhsil müəssisələrində davamlı sahibkarlıq ekosisteminin gücləndirilməsi” (ENG ..

research

AzTU rəhbərliyi və kollektivi Bakıda inşası davam etdirilən Zəfər parkında olub

Sentyabrın 27-də - Anım Günündə Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rəhbərliyi və kollektivi Bakıda inşası davam etdirilən Zəfər parkında olublar. Parkın girişində x ..

AzTU rəhbərliyi və kollektivi II Fəxri xiyabanı ziyarət edib

Sentyabrın 27-də - Anım Günündə Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rəhbərliyi və kollektivi II Fəxri xiyabanı ziyarət edib. Torpaqlarımızın ərazi bütövlü ..

research

Şəhidlərimizin əziz xatirəsi bir dəqiqəlik sükutla yad olunub

27 sentyabr saat 12:00-da Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rəhbərliyi və əməkdaşları universitetin Şəhidlər abidəsinin qarşısında Azərbaycanın ərazi bütövlüy& ..

AzTU-da 27 Sentyabr - Anım Gününə həsr olunan tədbir keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) 27 Sentyabr - Anım Gününə həsr olunan tədbir keçirilib. Gənclər Fondunun dəstəyi, AzTU-nun və “Böyük Qa ..

AzTU tələbələri "Azərişıq" ASC-nin Yarımstansiya Muzeyinə ekskursiya edib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) elektrik və elektronika mühəndisliyi ixtisası üzrə Qazi Universiteti ilə birgə yerinə yetirdiyi ikili diplom proqramında təhsil alan 1-ci ..

2023-09-26
research

Qorqud Ata Qızılorda Universitetinin müəllimləri AzTU-da elmi təcrübə proqramında iştirak edir

Qazaxıstanın Qorqud Ata Qızılorda Universitetinin Energetika sənayesi, texnosferin təhlükəsizliyi və ekologiya kafedrasının müdiri Gülnar Sıdıkova və İnformatika, informas ..

2023-09-22
research

AzTU-nun professoru Qırğızıstanda beynəlxalq konqresdə çıxış edib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Yeni Materiallar və Nanotexnologiya Elmi Tədqiqatlar Mərkəzinin rəhbəri, Metallurgiya və materiallar texnologiyası kafedrasının professoru Əmdulla ..

2023-09-21