research

ENGAGE layihəsi çərçivəsində Portuqaliya təcrübəsi öyrənilir

“Azərbaycan ali təhsil müəssisələrində davamlı sahibkarlıq ekosisteminin gücləndirilməsi” (ENGAGE) layihəsi çərçivəsində Portuqaliyanı ..

2023-10-26

AzTU-da Azad Mirzəcanzadə inkişaf proqramının təqdimatı olub

“Regional İnkişaf” İctimai Birliyi (RİİB) tərəfindən icra edilən Azad Mirzəcanzadə inkişaf proqramı çərçivəsində Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) i ..

2023-10-26
research

Türkiyənin dövlət korporasiyasının nümayəndə heyəti AzTU-da olub

Türkiyənin Milli Müdafiə Nazirliyinin tərkibindəki Makina və Kimya Sənayesi Korporasiyasının (MKEK) baş direktoru Prof. Dr. İlhami Keleşin rəhbərlik etdiyi nümayəndə ..

2023-10-25

AzTU-nun İctimai Şurasının növbəti iclası keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) İctimai Şurasının növbəti iclası keçirilib. İclasda AzTU-da son vaxtlar həyata keçirilən layihələr, görülən işlər ..

2023-10-25
research

AzTU-nun professoru Almaniyada elmi-tədqiqat işi aparıb

Maşınqayırma texnologiyası kafedrasının müdiri professor Nizami Yusubovun Alman Akademik Mübadilə Xidmətinin (DAAD) 2023-cü il üçün həyata keçir­di& ..

research

AzTU-da mediasiya ilə bağlı görüş keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Mediasiya Şurasının üzvləri ilə tələbələrin görüşü keçirilib. Görüşdə Mediasiya Şurasını Bakı 10 sayl ..

research

AzTU-nun müəllimi İtaliyada tələbələrə mühazirə deyib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Beynəlxalq ticarət, logistika və marketinq kafedrasının müəllimi Nigar Qurbanzadə “Erasmus+ KA171” mobillik proqramı çər&cce ..

research

AzTU-da "Effektiv ünsiyyət və kommunikasiya bacarıqları" adlı seminar keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Kitabxana İnformasiya Mərkəzinin (KİM) nəzdində fəaliyyət göstərən AzTU Kitab Klubunun təşkilatçılığı ilə "Effektiv ün ..

2023-10-23
research

AzTU-da “Scopus” və “ScienceDirect” bazalarından istifadə ilə bağlı təlim keçirilib

Elm və Təhsil Nazirliyinin təşkilatçılığı ilə “Elsevier” şirkəti tərəfindən Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) əməkdaşları üçün “Sco ..

2023-10-20
research

AzTU və Pakistan universiteti arasında anlaşma memorandumu imzalanıb

Pakistan İslam Respublikasının Milli Elm və Texnologiya Universitetinin (METU) nümayəndə heyəti Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) qonağı olub. Qonaqlar AzTU-nun rektoru Vilayət ..

2023-10-18
research

AzTU-nun birinci kurs tələbəsi vəfat edib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Xüsusi texnika və texnologiya fakültəsinin birinci kurs tələbəsi Bəxtiyar Paşayev ürəktutmasından vəfat edib. AzTU-nun rəhbərliyi ..

2023-10-17
research

AzTU-nun türkiyəli məzunu əcnəbi tələbələrə seminar keçib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) kompüter mühəndisliyi ixtisasının 2005-ci il məzunu, “DBMaster İnformasiya Texnologiyaları” şirkətinin yaradıcısı Talip Haka ..

2023-10-13
research

UniClad layihəsi çərçivəsində İspaniyada idarə heyətinin görüşü keçirilib

“Erasmus + KA2” proqramı üzrə həyata keçirilən “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlənməsinə başlamaqda və iştirakda universitet ..

2023-10-12