AzTU-nun tələbələri Avstriyada tədqiqat aparırlar

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) 6 tələbəsi və 1 akademik işçisinin qatıldığı təcrübə və tədqiqat proqramının ilk həftəsi uğurla tamamlanıb. Təcrübə p ..

2024-05-30

AzTU-nun baş müəlliminin kitabının təqdimatı olub

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) “SmartTech” İnnovatorlar Mərkəzinin direktoru, universitetin baş müəllimi Kərim Tahiroğlunun “Proqramçı olmaq istəyir ..

2024-05-29

İsrailin Bar-İlan Universitetinin nümayəndələri AzTU-da olub

İsrailin Bar-İlan Universitetinin Mühəndislik fakültəsinin dekanı Zeev Zalevskinin başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti ölkəmizə səfəri çərçiv ..

2024-05-27

AzTU SABAH qruplarına qəbulla bağlı infosessiya keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) SABAH qruplarının bakalavriat və magistratura səviyyələrində 2024/2025-cü tədris ilinə qəbulla bağlı tələbələrin məlumatlandırılması ..

AzTU komandası Tam Gənc Basketbol Liqasının qalibi olub

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) İdman sarayında Tam Gənc Basketbol Liqasının final oyunu keçirilib. Finalda AzTU və Azərbaycan Dövlət Bədən Tərbiyəsi və İdman Aka ..

2024-05-27

AzTU əməkdaşları "Erasmus+" mübadilə proqramında iştirak ediblər

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) İqtisadiyyat və statistika kafedrasının müdiri Arzu Süleymanov və kafedranın dosenti Ramil Quliyev "Erasmus+ KA171" mübadilə proqramı ..

2024-05-26

AzTU-nun Xarici dillər kafedrasının müəllimi Rumıniyada mühazirə deyib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Xarici dillər kafedrasının müəllimi Leyla Quliyeva “Erasmus+” mübadilə proqramı çərçivəsində Rumıniyanın Kluj- ..

2024-05-24

AzTU-nun professoru Almaniyada konfransda çıxış edib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Mexatronika kafedrasının müdiri professor İftixar Çələbi Almaniyada səfərdə olub. Səfər çərçivəsində İftixar &C ..

İstanbul Bahçeşehir Universitetinin rektoru AzTU-da olub

İstanbul Bahçeşehir Universitetinin rektoru professor Esra Hatipoğlunun başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti ölkəmizə səfəri çərçiv ..

2024-05-23

AzTU komandası müxtəlif idman turnirlərində təmsil olunub

YAP Yasamal rayon təşkilatının dəstəyilə ümumilli lider Heydər Əliyevin 101 illiyinə həsr olunmuş şahmat, dama, voleybol, basketbol, stolüstü tennis və futzal idman nö ..

AzTU-nun şəhid məzunu Nəriman Həmidovun xatirə gecəsi keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) məzunu şəhid Nəriman Həmidovun xatirə gecəsi keçirilib. Tədbirdə Nəriman Həmidovun ailə üzvləri, döyüş yoldaşları, ş ..

AzTU cüdo üzrə ölkə çempionatında komanda hesabında 3-cü yerə layiq görülüb

Tələbələr arasında keçirilən cüdo üzrə Azərbaycan çempionatına yekun vurulub. Azərbaycan Cüdo Federasiyasının texniki dəstəyilə təşkil olunan yarışlarda ..

AzTU-nun İnnovativ İqtisadi Araşdırmalar Mərkəzinin brifinqi keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) İnnovativ İqtisadi Araşdırmalar Mərkəzinin brifinqi keçirilib. Brifinqdə mərkəzin rəhbəri professor Elşad Məmmədov son bir ay ərzind ..

2024-05-22