AzTU-da Məzun Günü keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Məzun Günü keçirilib. Tədbirdə Təhsil Nazirliyinin, Yasamal Rayon İcra Hakimiyyətinin, YAP Yasamal rayon təşkilatının rəhbər şəxsləri, millət vəkilləri, Az..

research

AzTU tələbələri sağlam həyat tərzini seçir

Yeni Azərbaycan Partiyası (YAP) Yasamal rayon təşkilatı və Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) birgə təşkilatçılığı ilə 26 iyun BMT-nin Ümumdünya Narkotiklər Əleyhinə Mübarizə Günü ilə əlaqədar..

research

AzTU-nun Elmi şurasının növbəti iclası keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Elmi şurasının növbəti iclası keçirilib.İclasda AzTU-nun sosial tədbirlərində fəallıq göstərən tələbələrin mükafatlandırılması ilə bağlı qərar qəbul olunub. B..

research

AzTU-da yaz semestrinin imtahan sessiyasını izləmək üçün mediatur təşkil olunub

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) yaz semestrinin imtahan sessiyasının gedişini izləmək üçün mediatur təşkil olunub. Mediaturda tələbələrin valideynləri, AzTU-nun İctimai şurasının üzvləri, me..

AzTU ilə Sənaye və İnnovasiyalar üzrə BDPTM arasında əməkdaşlıq davam edir

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) ilə Sənaye və İnnovasiyalar üzrə Bakı Dövlət Peşə Təhsil Mərkəzi (BDPTM) arasında əməkdaşlıq uğurla davam edir.Əməkdaşlıq çərçivəsində Sənaye və İnnovasiyalar üz..

research

AzTU-nun tələbələri mükafata layiq görülüb

Təhsil Nazirliyi və Azərbaycan Təhsil İşçiləri Azad Həmkarlar İttifaqı (ATİAHİ) Respublika Komitəsinin Rəyasət Heyətinin qərarı ilə ali, orta və ilk peşə ixtisas təhsili müəssisələrinin tələbələri a..

AzTU Dövlət İmtahan Mərkəzi ilə əməkdaşlığa başladı

Dövlət İmtahan Mərkəzi (DİM) ilə Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) arasında maliyyə sahəsində savadlılığın artırılması, maliyyə, mühasibat və audit ixtisasları üzrə fənn proqramları, tədris planl..

2022-06-22
research

AzTU-nun əməkdaşları beynəlxalq konfransda iştirak edib

“British Council”-in dəstəyi, Xəzər Universiteti və Böyük Britaniyanın Middlesex Universitetinin birgə təşkilatçılığı ilə Creative Spark Beynəlxalq Konfransı kecirilib. Konfransın ilk günü tələbə və..

2022-06-22
research

AzTU-nun professor-müəllim heyəti Türkiyədə səfərdə olub

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Kompüter texnologiyaları və kibertəhlükəsizlik kafedrasının müdiri Vaqif Qasımov, assistent Anar İsmayılov, Elektrotexnika  kafedrasının dosenti Əhməd Məm..

2022-06-21
research

AzTU-nun əməkdaşları ulu öndər Heydər Əliyevin anadan olmasının 99-cu ildönümünə həsr edilən “Burdan min atlı keçdi” adlı tamaşanı izləyib

S.Vurğun adına Azərbaycan Dövlət Akademik Rus Dram Teatrının səhnəsində Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) əməkdaşları üçün görkəmli şair-dramaturq Hidayətin “Burdan min atlı keçdi” əsəri əsa..

2022-06-21
research

AzTU-da Qara Dəniz Universitetlər Şəbəkəsinin nümayəndələrinin iştirakı ilə beynəlxalq seminar keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) üzv olduğu Qara Dəniz Universitetlər Şəbəkəsinin nümayəndə heyətinin iştirakı ilə “Su və Enerji Təhlükəsizliyi və BMT-nin Davamlı İnkişaf üzrə 2030-cu il ..

2022-06-20
research

AzTU əməkdaşları Vətən müharibəsində şəhid olan məzunların ailələrini ziyarət edib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) 44 günlük Vətən müharibəsində şəhidlik zirvəsinə ucalan məzunları – Rüfət Mustafayev və 16 iyunda doğum günü olan Elçin Həsənlinin ailələri ziyarət olunub.Şəh..

2022-06-17
research

AzTU-nun şəhid məzunlarının doğum günüdür

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) məzunları, Vətən müharibəsində şəhidlik zirvəsinə ucalan Ələddin Səidov və Elçin Bağırovun doğum günüdür.Ələddin Səidov 1992-ci il iyunun 17-də Bakıda anadan..

2022-06-17