research

AzTU-da 3-cü Beynəlxalq Avrasiya Enerji və Dayanıqlılıq Konfransı işinə başlayıb

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) “Avrasiyada Dinamik Enerji Landşaftı: Enerji Təhlükəsizliyinə Qlobal Təhdidlər, Regional Problemlər və İmkanlar” mövzusunda 3-cü Be..

2022-11-24

AzTU-nun məzunu, Milli Qəhrəman, şəhid Çingiz Qurbanovun doğum günüdür

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) məzunu, Milli Qəhrəman, şəhid Çingiz Qurbanov 1994-cü il noyabrın 24-də Qusarın Həzrə kəndində anadan olub. 2012-ci ildə orta məktəbi bitirən &Cce..

2022-11-24
research

AzTU-nun magistr məzunu, Vətən müharibəsi şəhidi Məhəmmədəli İbrahimlinin doğum günüdür

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) magistr məzunu, Vətən müharibəsi şəhidi Məhəmmədəli İbrahimlinin doğum günüdür. Məhəmmədəli İbrahimli 22 noyabr 1996-cı ildə Beyləqanda a..

2022-11-22
research

AzTU-nun rektoru Dünya Robot Olimpiadasında qalib olan "Platon Tech"in üzvləri ilə görüşüb

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rektoru Vilayət Vəliyev 17-19 noyabr 2022-ci il tarixlərində Almaniyanın Dortmund şəhərində keçirilən Dünya Robot Olimpiadasında üç&uu..

2022-11-22
research

AzTU ilə Zonguldak Bülent Ecevit Universiteti arasında əməkdaşlıq memorandumu imzalanıb

Zonguldak Bülent Ecevit Universitetinin rektoru İsmail Hakkı Özölçerin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti Azərbaycan Texniki Universitetinə (AzTU) səfər edib. Səfər çə..

research

AzTU-nun nümayəndə heyəti Türkiyədə işgüzar səfərdə olub

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) nümayəndə heyəti Türkiyənin bir sıra universitetlərində işgüzar səfərdə olub. Səfər Elm və Təhsil Nazirliyinin “Ali və orta ixtisas təhsi..

Kütahya Dumlupınar Universitetinin müəllimi AzTU tələbələrinə mühazirə deyib

Azərbaycan Teniki Universiteti (AzTU) ilə Kütahya Dumlupınar Universiteti arasında “Erasmus+” mübadilə proqramı çərçivəsində əməkdaşlıq uğurla davam etdirilir. Əmək..

AzTU komandası Dünya Robot Olimpiadasının üçüncüsü olub

17-19 noyabr 2022-ci il tarixlərində Almaniyanın Dortmund şəhərində keçirilən Dünya Robot Olimpiadasında 56 ölkədən 78 komanda arasında ölkəmizi təmsil edən Azərbaycan Texniki Un..

2022-11-19
research

AzTU SABAH tələbələrinə ustad dərsi keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) SABAH qruplarının elektronika, telekommunikasiya və radiotexnika mühəndisliyi ixtisası üzrə təhsil alan tələbələrinə ustad dərsi keçirilib. &..

2022-11-18
research

AzTU "Kibergigiyena" platformasından aktiv istifadəyə görə təltif olundu

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) "Kibergigiyena" platformasından aktiv istifadəyə görə təşəkkürnamə ilə təltif olunub. Məlumat üçün bildirək ki, "Kibergigiyen..

2022-11-18

AzTU-nun basketbol komandası Tələbə Basketbol Liqasına vəsiqə qazanıb

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) basketbol komandası Tələbə Basketbol Liqasına (TBL) vəsiqə qazanıb. 27 oktyabr - 13 noyabr tarixləri arasında keçirilən TBL-in 2022/2023-cü il &u..

2022-11-17

AzTU-da "TEKNOFEST-2023"lə bağlı infosessiya keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) "Bilim Bakı” mərkəzinin rəhbəri Yusuf Polatın iştirakı ilə "TEKNOFEST-2023" festivalı ilə bağlı infosessiya keçirilib.AzTU-nun tədris işləri &uum..

2022-11-16

AzTU-da Beynəlxalq Mühəndislik Elmləri Konfransı işinə başlayıb

Noyabrın 11-də Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) və Türkiyənin İqtisadi İnkişaf və Sosial Tədqiqatlar İnstitutunun (İKSAD) birgə təşkilatçılığı ilə Beynəlxalq Mühəndislik El..

2022-11-11