Elanlar

Ana səhifə Elanlar AzTU müxtəlif kafedralar üzrə dosent vəzifəsini tutmaq üçün mübabiqə elan edir

AzTU müxtəlif kafedralar üzrə dosent vəzifəsini tutmaq üçün mübabiqə elan edir

2023-10-30

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU)

kafedralar üzrə dosent vəzifəsini tutmaq üçün

MÜSABİQƏ ELAN EDİR:

Mühəndis fizikası və elektronika                   dosent - 3 yer

Xarici dillər                                                          dosent - 1 yer

Müsabiqədə iştirak etmək üçün sənədlərin təqdim olunma müddəti Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyinin 401 saylı 07.08.1996-cı il tarixli əmri ilə təsdiq edilmiş “Ali təhsil müəssisələrində professor-müəllim vəzifələrinin tutulması qaydaları haqqında” Əsasnaməyə uyğun olaraq elan olunduğu gündən başlayaraq 30 gündür.

Qeyd: Universitet Elmi şurasının müvafiq qərarına əsasən müəyyən edilmiş meyarlara uyğun gələn namizədlərə üstünlük veriləcək.

Ünvan: AZ 1073, Bakı şəhəri, H.Cavid prospekti 25