Elanlar

Ana səhifə Elanlar İradə İbrahimovanın fəlsəfə doktoru elmi dərəcəsi almaq üçün dissertasiya işinin seminarı keçiriləcək

2024-04-01
143

Aprelin 5-i saat 1400-da Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) (əsas korpus, otaq 317)  İradə Cavad qızı İbrahimovanın 3337.01-İnformasiya-ölçmə və idarəetmə sistemləri (texnika) ixtisası üzrə fəlsəfə doktoru elmi dərəcəsi almaq üçün “İnsanın ürək damar sistemində yaranan patoloji proseslərin inkişafının proqnozlaşdırılması və aşkar edilməsi metodlarının işlənməsi” mövzusunda təqdim etdiyi dissertasiya işinin seminarı keçiriləcək.

Elmi rəhbərtexnika elmləri doktoru, dosent Namiq Tahir oğlu Abdullayev

AVTOREFERAT