Ana səhifə Xəbərlər AzTU-da təkrar ali təhsil almaq üçün sənəd qəbulunun vaxtı uzadıldı

AzTU-da təkrar ali təhsil almaq üçün sənəd qəbulunun vaxtı uzadıldı

29.07.2022     182     AzTU

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) 2022/2023-cü tədris ili üzrə (əyani və qiyabi) ödənişli əsaslarla təkrar ali təhsil almaq üçün sənəd qəbulunun vaxtı sentyabrın 1-dək uzadıldı.

Qəbul yalnız elektron qaydada həyata keçirilir.

Təkrar ali təhsil almaq istəyənlər http://tekrar-alitehsil.aztu.edu.az:9594/ linkinə daxil olub qeydiyyatdan keçərək aşağıdakı sənədləri elektron formada təqdim etməlidirlər:

· rektorun adına ərizə;

· ali təhsil haqqında sənədin (diplomun və əlavəsinin) notarial təsdiqi;

· 3x4 sm ölçüdə fotoşəkil;

· şəxsiyyət vəsiqəsinin surəti.

Qeyd: 1993-cü ildən sonra xarici ölkələrdə ali təhsil almış şəxslərin diplomları mövcud qaydada Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi tərəfindən tanındıqdan sonra universitetdə təkrar ali təhsil ala bilərlər.

Sənəd qəbulu üçün son tarix:  01.09. 2022.

IXTISASLAR

Əlavə məlumat  üçün: