Ana səhifə Xəbərlər AzTU-nun tələbələri XIII Respublika universiadasında diplom və medallara layiq görülüblər

14.03.2017     216     Arxiv

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) tələbələrdən ibarət “Texniki” komandası  Təhsil Nazirliyinin təşkilatçılığı ilə ali məktəblər arasında keçirilən XIII Respublika universiadasında uğurla iştirak edib.

Yarışda Cüdo və Sərbəst güləş üzrə 17 ali məktəbin komandası arasında AzTU-nun “Texniki” komandası rəqiblərlə mübarizədə qalib olub.Tələbələrimiz Cüdo üzrə II, sərbəst güləş üzrə III yerlərə layiq görülərək diplom və medallara layiq görülüblər.

AzTU-nun məşqçi-müəllimləri Aydın Ağayev və Gülağa Sadıqovun rəhbərliyi ilə yarışlarda iştirak edən tələbələrimiz təhsil aldıqları ali məktəbin adını həmişə ucaldıblar.

İdmançı tələbələrimizə daha böyük nailiyyətlər arzulayırıq.