Ana səhifə Xəbərlər AzTU-nun üç tələbəsi Erasmus+ proqramı çərçivəsində xaricdə təhsil alacaq

AzTU-nun üç tələbəsi Erasmus+ proqramı çərçivəsində xaricdə təhsil alacaq

10.02.2023     604     AzTU

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) üç tələbəsi 2022/2023 tədris ilinin yaz semestrində Erasmus+ proqramı çərçivəsində xaricdə təhsil alacaq.

Belə ki, AzTU-nun Metallurgiya və materialşünaslıq fakültəsinin II kurs tələbəsi İlqar Qənbərov Türkiyənin Bursa Texniki Universitetində, İqtisadiyyat və idarəetmə fakültəsinin III kurs tələbələri Emil Gebekbəyov və Ramiz Səlimov isə Rumıniyanın Buxarest İqtisadiyyat Universitetində bir semestrlik təhsil almaq üçün təqaüd qazanıblar.

AzTU-nun rektoru Vilayət Vəliyev tələbələrlə görüşüb, onlara dərslərində uğurlar arzulayıb.