Ana səhifə Xəbərlər Universitet dayanıqlı innovasiyalara dəstək verir

Universitet dayanıqlı innovasiyalara dəstək verir

03.11.2023     260     AzTU

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Kimya texnologiya, təkrar emal və ekologiya kafedrası ilə Avrasiya Enerji və Dayanıqlı İnkişaf İctimai Birliyi arasında görüş keçirilib.

Görüşdə universitet-qht əməkdaşlığının inkişafı, birgə layihələrin yerinə yetirilməsində görüləcək işlərlə bağlı müzakirələr aparılıb. Eyni zamanda ikitərəfli əməkdaşlığın insanların həyat şəraitinin yaxşılaşdırılması və ətraf mühitin inkişafına töhfələr verəcəyi də qeyd olunub.

AzTU-nun professoru Fəxrəddin Yusifov bildirib ki, Azərbaycan Respublikasının Qeyri-Hökumət Təşkilatlarına Dövlət Dəstəyi Agentliyinin elan etdiyi müsabiqələrdə birgə layihələrlə iştirak yeni əməkdaşlığın möhkəmlənməsinə zəmin yaradacaq.