ECAR layihəsi çərçivəsində Fransa Rektorlar Konfransı təcrübəsi öyrənilir

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) tərəfdaşı olduğu Avropa İttifaqının maliyyə dəstəyi ilə həyata keçirilən “Azərbaycanda Rektorlar Konfransının yaradılması&rdq ..

2021-11-24
research

Erasmus+ KA2 ECAR layihəsi üzrə 1-ci komponentin yekunlarının təqdimatı keçirilib

Avropa İttifaqının maliyyə dəstəyi ilə həyata keçirilən Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) tərəfdaş olduğu Erasmus+ KA2 proqramı çərçivəsində &l ..

2021-11-12
research

Azərbaycan tərəfdaşlarının iştirakı ilə menecment görüşü keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Erasmus + KA2 proqramı çərçivəsində “Rusiya Federasiyası, Qazaxıstan və Azərbaycanda səhiyyədə strateji keyfiyyət menecmenti ..

2021-11-04

Pakistanın Azərbaycandakı səfiri AzTU-da olub

Pakistan İslam Respublikasının Azərbaycandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Bilal Haye Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) rektor Vilayət Vəliyevlə görüşü ..

2021-11-03
research

AzTU-nun nümayəndə heyəti Ukraynada beynəlxalq konfransda iştirak edib

Avropa İttifaqının maliyyələşdirdiyi Erasmus+ proqramı çərçivəsində “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlənməsinə başlamaqda və işti ..

2021-10-28
research

AzTU-nun tərəfdaşı olduğu növbəti layihənin monitorinqi keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Avropa İttifaqının maliyyə dəstəyi ilə həyata keçirilən Erasmus + KA2 proqramı çərçivəsində “Rusiya Federasiyası, Q ..

2021-10-22
research

“Azərbaycanda rektorlar konfransının yaradılması” layihəsinin monitorinqi keçirilib

Avropa İttifaqının maliyyə dəstəyi ilə həyata keçirilən Erasmus+ KA2 proqramı çərçivəsində “Azərbaycanda rektorlar konfransının yaradılması” (ECAR) l ..

2021-10-20
research

AzTU-da “CRENG” ofisi və laboratoriyası fəaliyyətə başlayıb

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Erasmus + KA2 proqramı çərçivəsində həyata keçirilən “Nəqliyyat xidmətləri üçün risk və böhran m& ..

2021-10-15
research

Layihə çərçivəsində universitet prorektorlarından ibarət fokus qrupun müsahibəsi keçirilib

Avropa İttifaqının maliyyə dəstəyi ilə həyata keçirilən Erasmus + KA2 proqramı çərçivəsində “Azərbacanda Rektorlar konfransının yaradılması” (ECAR) l ..

2021-10-05
research

UniClad layihəsi çərçivəsində növbəti işçi görüşü keçirilib

Avropa Birliyinin maliyyələşdirdiyi Erasmus+KA 2 proqramı çərçivəsində “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlənməsinə başlamaqda və işti ..

2021-09-23
research

AzTU-da səhiyyədə keyfiyyət menecmenti üzrə yeni ixtisaslaşma açılacaq

Erasmus+ KA2 proqramı çərçivəsində yerinə yetirilən “Rusiya Federasiyası, Qazaxstan və Azərbaycanda səhiyyədə strateji keyfiyyət menecmenti, risklərin idarə olunmas ..

2021-09-17
research

CRENG layihəsi çərçivəsində magistratura səviyyəsində yeni ixtisasa tələbə qəbulu aparılıb

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) yeni açılan “Nəqliyyat xidmətləri üçün böhran və risklərin idarə edilməsi” ixtisasına 2021/2022-ci il təd ..

2021-09-16
research

UniClaD layihəsi çərçivəsində növbəti görüş keçirilib

Avropa Birliyinin maliyyələşdirdiyi Erasmus+ proqramı çərçivəsində “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlənməsinə başlamaqda və iştirakd ..

2021-09-15