research

Martyr's family was invited to AzTU

On January 9, thefamily members of Chingiz Gurbanovwere invited to Azerbaijan Technical Uiversity (AzTU).Chingiz Gurbanov the graduate of AzTU died heroically in the battlewhile preventing enemy ..

2017-01-11

AzTU-da gələcək magistrantlar üçün SINAQ 2 imtahanı keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində magistraturaya qəbulun I mərhələsinə hazırlıq üçün AzTU-nun magistraturaya kazırlıq kursu tərəfindən SINAQ 2 imtahanı keçirilib. Sınaq imtahanın ..

2016-12-29

Media ilə üz-üzə: Təhsil naziri Mikayıl Cabbarovla müsahibə – I hissə

Onlayn-kanal “Təhsil TV”-nin efirində yayımlanan “Media ilə üz-üzə” verilişinin qonağı  Azərbaycanın təhsil naziri Mikayıl Cabbarov olub. Nazirlə söhbət zamanı təhsil sa ..

2016-12-26
research

AzTU-nun rektor əvəzi X.Yahudov imtahanların gedişində olan yeniliklərlə bağlı toplantı keçirib

Dekabrın 23-də Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rektor əvəzi Xalıq Yahudov qış imtahan sessiyası zamanı imtahanda iştirak edəcək koordinatorlarla görüşüb. Görüşün məqsə ..

2016-12-23

Təbrik edirik

Azərbaycan Texniki Universitetinin dosenti Roza Əliyevanın fəaliyyət göstərdiyi kafedrada 70 illik yubileyi keçirilib.Roza Əliyeva 1970-ci ildən AzTU-da "İqtisadi nəzəriyyə və XSİ" ka ..

2016-12-21
research

"Sabah" fakültəsinin 454S qrup tələbələri "Baku Steel Company"-də təcrübədə olmuşdular

"Sabah" fakültəsinin 454S qrup tələbələri 16 dekabr 2016-cı il tarixində "Baku Steel Company"-də təcrübədə olmuşdular.Tələbələrə zavodun tarixindən, istehsalat sahələrindən geni ..

2016-12-17

MDB PAA DİMBİ Bakı filialının AzTU-da maarifləndirici tədbiri keçirilib

Dekabrın 14-də Müstəqil Dövlətlər Birliyi (MDB) Parlamentlərarası Assambleyanın (PAA) Demokratiyanın, parlamentarizmin inkişafının və vətəndaşların seçki hüquqlarına riayət olun ..

2016-12-15
research

Tələbələrimizi uğurlarına görə təbrik edirik

Dekabrda Gürcüstan Respublikasının Tbilisi Texniki Universitetində Cənubi Qafqaz ölkələri tələbələrinin beynəlxalq proqramlaşdırma müsabiqəsinin yarımfinal mərhələsi keçirilib. ..

2016-12-13
research

7-ci Azərbaycan Beynəlxalq Ətraf Mühit Sərgisi keçirilib.

2016-cı il 18 noyabr  tarixində Bakı Ekspo Mərkəzində  keçirilən 7-ci Azərbaycan Beynəlxalq Ətraf Mühit Sərgisində  050649 - "Ekologiya mühəndisliyi" ixtisası üzrə 414 a qrupun t ..

2016-12-13

AzTU-da Ümummilli lider Heydər Əliyevin anım mərasimi keçirilib

Dekabrın 9-da Azərbaycan Texniki Universitetində Ümummilli lider Heydər Əliyevin xatirəsini anım mərasimi keçirilib. Əvvəlcə tədbir iştirakçıları Ulu Ön ..