AzTU ilə Bahçeşehir Universiteti arasında əməkdaşlıq memorandumu imzalanıb

Türkiyənin Bahçeşehir Universitetinin rektoru professor Şirin Karadenizin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti Azərbaycan Texniki Universitetinə (AzTU) səfər edib. Səfər &c ..

2023-05-23

AzTU ilə 16 şəhər və rayon icra hakimiyyətləri arasında müqavilə imzalanıb

“Şəhərdaxili hərəkət (mobillik) planının hazırlanması” layihəsinin həyata keçirilməsi məqsədilə 22 may 2023-cü il tarixində Azərbaycan Texniki Universiteti (A ..

2023-05-22
research

“Almaniyada təqaüdlü təhsil və tədqiqat imkanları” mövzusunda məlumatlandırma sessiyası keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Alman Akademik Mübadilə Xidmətinin (DAAD) doktorantlar və akademik heyət üçün növbəti məlumatlandırma sessiyası keç ..

2023-05-22
research

AzTU-nun Elmi şurasının yeni tərkibdə ilk iclası keçirilib

Mayın 19-da Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Elmi şurasının yeni tərkibdə ilk iclası keçirilib. İclasda cari ildə Elmi şuranın qarşısında duran prioritet məsələlər ..

research

AzTU əməkdaşları Rumıniyada beynəlxalq həftədə iştirak edib

Rumıniyanın Buxarest İqtisadiyyat Universitetində “Erasmus+” proqramı çərçivəsində beynəlxalq həftə keçirilib. Tədbirdə iştirak edən Azərbaycan Texnik ..

research

AzTU-nun Energetika və avtomatika fakültəsinin tələbələri üçün ustad dərsi keçirilib

Türkiyənin “Friterm” şirkətinin meneceri Hayati Can Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Energetika və avtomatika fakültəsinin üçüncü kurs tələ ..

AzTU tələbəsi Avropa Birliyinin veb səhifələrində boşluq aşkar edib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) İnformasiya və telekommunikasiya texnologiyaları fakültəsinin 2-ci kurs tələbəsi Sadiq Qasımov Avropa Birliyinin rəsmi veb səhifələrində bo ..

research

“Erasmus+” proqramı çərçivəsində Həsən Kalyoncu Universitetinin müəllimi AzTU-da olub

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) ilə Türkiyənin Həsən Kalyoncu Universiteti arasında “Erasmus+ KA1” proqramı çərçivəsində əmə ..

AzTU-nun dekanı Bursa Texniki Universitetində mühazirə oxuyub

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Metallurgiya və materialşünaslıq fakültəsinin dekanı Nizami Poladov “Erasmus+ KA1” proqramı çərçivəsində Tü ..

research

Türkiyə və Azərbaycan universitetləri birgə konfrans keçiriblər

Mayın 16-18-də Mingəçevir Dövlət Universiteti (MDU), Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) və Türkiyənin Qazi Universitetinin birgə təşkilatçılığı ilə “He ..

research

“Təhsilin inkişafında innovativ metodlar” müsabiqəsinin qalibləri mükafatlandırılıb

Təhsilin İnkişafı Fondunun təşəbbüsü ilə ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 100-cü ildönümünə həsr olunmuş “Təhsilin inkişafınd ..

research

AzTU tələbələri sərbəst güləş üzrə açıq birincilikdə birinci yerə layiq görülüb

Azərbaycan Memarlıq və İnşaat Universitetinin (AzMİU) təşkilatçılığı ilə Ulu Öndər Heydər Əliyevin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş sərbəst güləş üzrə a& ..

research

AzTU-da “Yüz Ölç, Bir Kliklə – Virtual Təhdidlərə Qarşı” mövzusunda təlim keçirilib

“Prosol” şirkətinin əməkdaşları Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) “Yüz Ölç, Bir Kliklə – Virtual Təhdidlərə Qarşı” mövzusunda ..