research

AzTU tələbələri üçün fərdi karyera konsultasiya xidməti keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Karyera və Məşğulluq Mərkəzi və Dövlət Məşğulluq Agentliyinin Mərkəzi Karyera filialının birgə təşkilatçılığı ilə AzTU tə ..

research

"Heydər Əliyev və azərbaycançılıq ideologiyası" adlı məntiq olimpiadasının mükafatlandırma mərasimi keçirilib

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) və “Prestij-S” tədris mərkəzinin birgə təşkil etdiyi ümummilli lider Heydər Əliyevin 100 illik yubileyinə həsr olunan "Heydər Əliy ..

research

AzTU-da tələbələrin peşə seçimi və karyera inkişafı ilə bağlı görüş keçirilib

"Alqoritmika" beynəlxalq proqramlaşdırma və riyaziyyat məktəbinin təşkilatçılığı ilə  Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) tələbələrin peşə seçimi və kary ..

research

Ümummilli lider Heydər Əliyevin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş beynəlxalq basketbol turniri yekunlaşıb

Mayın 15-də "Sərhədçi" İdman Olimpiya Mərkəzində Elm və Təhsil Nazirliyi və Azərbaycan Basketbol Federasiyasının birgə təşkilatçılığı ilə ümummilli lider Heyd ..

research

AzTU yol hərəkətinin təhlükəsizliyi üzrə Dövlət Proqramının icrasına töhfə verir

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) “Azərbaycan Respublikası Prezidentinin 27.12.2018-ci il tarixli, 852 nömrəli Sərəncamı ilə təsdiq edilmiş “Azərbaycan Respublikasınd ..

AzTU-da Dünya Robot Olimpiadasına hazırlıqla bağlı infosessiya keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Dünya Robot Olimpiadasına hazırlıqla bağlı məlumatlandırma sessiyası keçirilib. Tədbirdə çıxış edən AzTU-nun prorektoru Rə ..

research

AzTU basketbol komandası beynəlxalq basketbol turnirinin finalına yüksəldi - VİDEO

Mayın 14-də "Sərhədçi" İdman Olimpiya Mərkəzində Elm və Təhsil Nazirliyi və Azərbaycan Basketbol Federasiyasının birgə təşkilatçılığı ilə ümummilli lider Heyd ..

2023-05-14

AzTU basketbol komandası Özbəkistan təmsilçilərinə qalib gəldi - VİDEO

Mayın 13-də "Sərhədçi" İdman Olimpiya Mərkəzində Elm və Təhsil Nazirliyi və Azərbaycan Basketbol Federasiyasının birgə təşkilatçılığı ilə ümummilli lider Heyd ..

2023-05-13
research

AzTU dayanıqlı mobillik proqramının coğrafiyasını genişləndirir

Azərbaycanda BMT-nin 2030-cu ilədək Dayanıqlı İnkişaf Məqsədlərinin icrasına xüsusi diqqət göstərilərək məqsədlərin milliləşdirilməsi və konkret icrası istiqamətində ..

2023-05-12
research

AzTU basketbol komandası Belarus təmsilçilərinə böyük hesabla qalib gəldi - VİDEO

Mayın 12-də "Sərhədçi" İdman Olimpiya Mərkəzində Elm və Təhsil Nazirliyi və Azərbaycan Basketbol Federasiyasının birgə təşkilatçılığı ilə ümummilli lider Heyd ..

2023-05-12

AzTU basketbol komandası Türkmənistan təmsilçilərinə qalib gəldi - VİDEO

Mayın 11-də "Sərhədçi" İdman Olimpiya  Mərkəzində Elm və Təhsil Nazirliyi və Azərbaycan Basketbol Federasiyasının birgə təşkilatçılığı ilə ümummilli lider ..

AzTU nümayəndə heyəti Qəbələdə "SAVALAN-ASPİ Winery" müəssisəsində olub

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rektoru Vilayət Vəliyevin başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti Qəbələ rayonunda fəaliyyət göstərən "SAVALAN-ASPİ Winery" m& ..

research

AzTU regionlarda şəhərdaxili mobillik planının icrasını həyata keçirir

“Şəhərdaxili hərəkət (mobillik) planının hazırlanması” məqsədilə 11 may 2023-cü il tarixində Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) ilə Ağcabədi, Göygöl ..