Elanlar

Ana səhifə Elanlar Ülkər Məmmədova və Nübar Quliyevanın fəlsəfə doktoru elmi dərəcəsi almaq üçün dissertasiya işinin seminarı keçiriləcək

2024-03-07
198

1) 18 mart 2024-cü il saat 14:00-da Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) (əsas korpus, otaq 317)  Ülkər Fizuli qızı Məmmədovanın 3337.01-İnformasiya-ölçmə və idarəetmə sistemləri (texnika) ixtisası üzrə fəlsəfə doktoru elmi dərəcəsi almaq üçün “Günəş fotometrlərinin dəqiqlik və informativlik göstəricilərinin artırılması üsulunun işlənilməsi” mövzusunda təqdim etdiyi dissertasiya  işinin seminarı keçiriləcək.

Elmi rəhbər: t.e.d., prof. Əsədov Hikmət Həmid oğlu

AVTOREFERAT

2) 18 mart 2024-cü il saat 16:00-da Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) (əsas korpus, otaq 317) Nübar Əlimurad qızı Quliyevanın 3337.01-İnformasiya-ölçmə və idarəetmə sistemləri (kimya sənayesində) ixtisası üzrə fəlsəfə doktoru elmi dərəcəsi almaq üçün “Real vaxt rejimində kompüter sisteminin simulyasiyasiyası əsasında  operativ idarəetmə məsələləri” mövzusunda təqdim etdiyi dissertasiya  işinin seminarı keçiriləcək.

Elmi rəhbər: t.e.d., prof. Nağıyev Əli Həsən oğlu

AVTOREFERAT