Elanlar

Ana səhifə Elanlar AzTU-da müxtəlif kafedralar üzrə vakant vəzifələri tutmaq üçün müsabiqə elan edilir

2024-04-06

Azərbaycan Respublikası  Elm və Təhsil Nazirliyi

Azərbaycan Texniki Universiteti

kafedralar üzrə aşağıdakı vakant vəzifələri tutmaq üçün

MÜSABİQƏ ELAN EDİR:

1. Radioelektron və aerokosmik sistemlər - kafedra müdiri

2. Kimya texnologiya, təkrar emal və ekologiya - kafedra müdiri

3. Xüsusi təyinatlı material və vasitələr - kafedra müdiri

Müsabiqədə iştirak etmək üçün sənədlər, Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyinin 05.02.2018-ci il tarixli F-100 nömrəli əmri ilə təsdiq edilmiş “Ali təhsil müəssisələrində kafedra müdiri, dekan və dekan müavini vəzifələrinin tutulması Qaydaları”na və Azərbaycan Texniki Universitetinin 27 dekabr 2022-ci il tarixli Elmi Şura iclasında qəbul olunmuş “Akademik strukturda seçkilərin keçirilməsi üzrə meyar və tələblər”ə uyğun olaraq, elan olunduğu gündən etibarən 1 ay müddətində qəbul edilir.

Ünvan: AZ 1073, Bakı şəhəri, H.Cavid prospekti 25.

Qeyd: Elan "Respublika" qəzetində dərc olunub.