Ana səhifə Xəbərlər “Erasmus+” proqramı çərçivəsində Həsən Kalyoncu Universitetinin müəllimi AzTU-da olub

18.05.2023     211     AzTU

1 (1)

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) ilə Türkiyənin Həsən Kalyoncu Universiteti arasında “Erasmus+ KA1” proqramı çərçivəsində əməkdaşlıq davam etdirilir. Əməkdaşlıq çərçivəsində Həsən Kalyoncu Universitetinin Pilotsuz uçuş aparatlarının texnologiyası və əməliyyatları kafedrasının müəllimi Metehan Atay AzTU-da səfərdə olub.

AzTU-nun İnformasiya və telekommunikasiya texnologiyaları fakültəsində tələbə və akademik heyətlə görüşən qonaq tədris infrastrukturu ilə yaxından tanış olub. Metehan Atay dərslərdə iştirak edərək tələbələrə mövzu üzrə mühazirə oxuyub.

Qonaq həmçinin Radiotexnika və telekommunikasiya kafedrasının texniki bazası və laboratoriyaları ilə yaxından tanış olub və birgə layihələrin həyata keçirilməsi istiqamətində müzakirələr aparıb.