Təbrik edirik

21.12.2016     246     Arxiv

Azərbaycan Texniki Universitetinin dosenti Roza Əliyevanın fəaliyyət göstərdiyi kafedrada 70 illik yubileyi keçirilib.

Roza Əliyeva 1970-ci ildən AzTU-da "İqtisadi nəzəriyyə və XSİ" kafedrasında əvvəlcə laborant, assistent, müəllim, baş müəllim və dosent vəzifəsində çalışır. Pedaqoji fəaliyyətini uğurla davam etdirən Roza Əliyeva mühazirə və məşğələ dərslərini yüksək tələblər səviyyəsində aparır, tədris edilən fənnin proqramlarının tərtibində yaxından iştirak edir və kafedranın tədris-metodik bölməsinin üzvüdür. O, universitetin ictimai işlərinfə də fəali iştirak edir.

Roza xanımı universitetin  rəhbərliyi, professor-müəllim heyəti  yubiley münasibətilə təbrik edir və ona elmi-pedaqoji fəaliyyətində , gənc nəslin tərbiyə edilməsində yeni-yeni uğurlar arzulayır.