Ana səhifə Xəbərlər Azərbaycan Texniki Universiteti beynəlxalq əməkdaşlığı genişləndirir

Azərbaycan Texniki Universiteti beynəlxalq əməkdaşlığı genişləndirir

10.05.2023     345     AzTU

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) ilə Türkiyənin Selçuk Universitetinin nəzdindəki Konya Texnoparkı (Konya Teknokent) və Pakistanın Quaid-i-Azam və İslamabad Vəqf universitetləri arasında analaşma memorandumları imzalanıb.

Türkiyə və Pakistan ali təhsil müəssisələri ilə imzalanmış memorandumlarda tələbə və müəllim mübadiləsi, elmi-tədqiqat və innovasiya fəaliyyətində universitetlərin mövcud potensial və resurslarından birgə istifadə, habelə universitet-sənaye işbirliyinin inkişafı öz əksini tapıb.