Ana səhifə Xəbərlər AzTU-nun doktorantura səviyyəsində təhsil alan tələbələri ilə görüş keçirilib

AzTU-nun doktorantura səviyyəsində təhsil alan tələbələri ilə görüş keçirilib

11.03.2024     334     AzTU

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Yüksək Təhsil İnstitutunun təşkilatçılığı ilə doktorantura səviyyəsində təhsil alan tələbələrlə görüş keçirilib.

Görüşdə universitetin saytında yeni yaradılan “AzTU doktorant” bölməsi haqqında doktorantlara məlumat verilib. Bundan başqa, doktorantların tədqiqat fəaliyyəti, onların universitetlə əlaqələrinin gücləndirilməsi, dissertasiya mövzularının və elmi rəhbərlərinin təyini, tədris və tədqiqat fəaliyyətinə cəlb edilməsi imkanları müzakirə olunub.

Sonda doktorantları maraqlandıran suallar cavablandırılıb.