research

AzTU-nun şəhid məzunlarının doğum günüdür

4 iyun Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Vətən müharibəsində şəhidlik zirvəsinə ucalan məzunları Rauf Əliyev və Raul Piriyevin doğum günüdür. Rauf Əliyev AzTU-nun İnfo ..

2022-06-04
research

AzTU əməkdaşlarının XI sinif şagirdləri ilə görüşləri davam edir

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) əməkdaşlarının respublikanın şəhər və rayonlarında texniki yönümlü ixtisaslara marağı olan XI sinif şagirdləri ilə yaxından tanışlıq ..

research

AzTU-da yay imtahan sessiyası başlayıb

İyunun 1-dən Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) 2021/2022-ci tədris ilinin yaz semestrinin yay imtahan sessiyasına start verilib. Ənənəvi formada, şifahi  və test üsulu ilə tə ..

AzTU ilə Türkiyənin Bartın Universiteti əməkdaşlığa başladı

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) Türkiyənin aparıcı universitetləri ilə əməkdaşlığı genişləndirir. Əməkdaşlıq çərçivəsində AzTU ilə Türkiyənin Bartın Universiteti ara ..

Türkiyənin Əskişəhər Texniki Universitetinin rektoru AzTU-da olub

Ölkəmizə səfərə gələn Türkiyənin Əskişəhər Texniki Universitetinin rektoru, professor Tuncay Döğeroğlunun rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti Azərbaycan Texniki U ..

research

AzTU-nun əməkdaşı Rumıniyanın Arad Aurel Vlayku Universitetində təlimlərdə iştirak edib

Rumıniyanın Arad Aurel Vlayku Universitetində Erasmus+KA1 layihəsi üzrə kadrların mobilliyi proqramı çərçivəsində keçirilən təlimlərdə  Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) ..

2022-06-02
research

AzTU-nun komandası “Zəfər festivalı” adlı idman yarışında III yerə layiq görülüb

İyunun 1-də Nəsimi Rayon İcra Hakimiyyəti, Azərbaycan Tibb Universiteti (ATU), Nəsimi Rayon Gənclər və İdman İdarəsi, ATU-nun “Təbib” İdman Klubunun birgə təşkilatçılığı il ..

2022-06-02
research

AzTU-da narkomaniyaya qarşı mübarizəyə həsr olunan maarifləndirmə tədbiri keçirilib

Mayın 31-də "Davam" Gənclər Hərəkatının təşkilatçılığı ilə Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) narkomaniyaya qarşı mübarizəyə həsr olunan maarifləndirmə tədbiri keç ..

2022-05-31

AzTU-nun komandaları “TEKNOFEST Azərbaycan”- da mükafata layiq görülüb

Mayın 29-da “TEKNOFEST Azərbaycan”-da yarışlar üzrə II və III yerlərin qalibləri mükafatlandırılıb. Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) "TwoDice SABAH" komandası “Sosial yö ..

2022-05-30

AzTU rəhbərliyi “TEKNOFEST Azərbaycan”-ın açılış mərasimində iştirak edib

Mayın 26-da Bakı Kristal Zalı və ətrafındakı Dənizkənarı Bulvar ərazisində “TEKNOFEST Azərbaycan”-ın açılış mərasimi olub. Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rəhbərliy ..

2022-05-27
research

UDC Kənd Təsərrüfatı, Şəhərlərin Dayanıqlı İnkişafı və Ətraf Mühit Elmləri Kollecinin numayəndələri AzTU-da səfərdə olub

Kolumbiya District Universitetinin nəzdində  (UDC)  Kənd Təsərrüfatı, Şəhərlərin Dayanıqlı İnkişafı və Ətraf Mühit Elmləri Kollecinin (CAUSES) tədqiqatçısı Dylan Mehri və ..

2022-05-26
research

"UniClaD" layihəsi çərçivəsində növbəti menecment görüşü keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) tərəfdaşı olduğu "Erasmus+" KA2 “İnnovasiya və dayanıqlılıq prinsipləri ilə klasterlərin işlənməsinə başlamaqda və iştirakda univer ..

2022-02-11
research

Layihə çərçivəsində universitet prorektorlarından ibarət fokus qrupun müsahibəsi keçirilib

Avropa İttifaqının maliyyə dəstəyi ilə həyata keçirilən Erasmus + KA2 proqramı çərçivəsində “Azərbacanda Rektorlar konfransının yaradılması” (ECAR) l ..

2021-10-05