research

AzTU-nun rektoru universitetin İdman klubunun müəllimləri ilə görüşüb

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rektoru Vilayət Vəliyev universitetin İdman klubunun müəllimləri ilə görüş keçirib.Rektor ölkədə bədən tərbiyəsi və idmanın inkişafı i ..

2022-06-09
research

AzTU-nun rəqəmsal transformasiya üzrə Məşvərət Şurasının növbəti iclası keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rəqəmsal transformasiya üzrə Məşvərət Şurasının növbəti iclası keçirilib. İclasda "AzTU-da İT ixtisaslarının proqramlarına ..

2022-06-09

AzTU-nun “TEKNOFEST Azərbaycan”da iştirak etmiş komandaları ilə görüş keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) “TEKNOFEST Azərbaycan”da iştirak etmiş komandaları ilə görüş keçirilib. Görüşdə AzTU-nun rektoru Vilayət Vəliyev, universitetin əməkda ..

2022-06-08
research

Türkiyənin Qazi Universitetində “Tədqiqat-Təcrübə Proqramı”nda iştirak edən AzTU-nun heyəti ilə ilkin qiymətləndirmə görüşü keçirilib

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU), Mingəçevir Dövlət Universiteti (MDU) və Türkiyənin Qazi Universiteti arasında imzalanan üçtərəfli əməkdaşlıq protokolu çərçivəsində Qazi ..

2022-06-07
research

AzTU-da DİM-in informatika fənni üzrə işçi qrupunun üzvləri ilə görüş keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Dövlət İmtahan Mərkəzinin (DİM) informatika fənni üzrə işçi qrupunun üzvləri ilə görüş keçirilib. Görüşün məqsədi DİM tərəfində ..

2022-06-07

AzTU-nun 7 tələbəsi "IPMA"nın beynəlxalq sertifikatını alıb

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) ilə Azərbaycan Layihələrin İdarəedilməsi Assosiasiyasının (AzPMA) əməşkdaşlığı çərçivəsində təşkil edilən “Layihələrin idarə olun ..

2022-06-06
research

AzTU-nun şəhid məzunlarının doğum günüdür

4 iyun Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Vətən müharibəsində şəhidlik zirvəsinə ucalan məzunları Rauf Əliyev və Raul Piriyevin doğum günüdür. Rauf Əliyev AzTU-nun İnfo ..

2022-06-04
research

AzTU əməkdaşlarının XI sinif şagirdləri ilə görüşləri davam edir

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) əməkdaşlarının respublikanın şəhər və rayonlarında texniki yönümlü ixtisaslara marağı olan XI sinif şagirdləri ilə yaxından tanışlıq ..

research

AzTU-da yay imtahan sessiyası başlayıb

İyunun 1-dən Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) 2021/2022-ci tədris ilinin yaz semestrinin yay imtahan sessiyasına start verilib. Ənənəvi formada, şifahi  və test üsulu ilə tə ..

AzTU ilə Türkiyənin Bartın Universiteti əməkdaşlığa başladı

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) Türkiyənin aparıcı universitetləri ilə əməkdaşlığı genişləndirir. Əməkdaşlıq çərçivəsində AzTU ilə Türkiyənin Bartın Universiteti ara ..

Türkiyənin Əskişəhər Texniki Universitetinin rektoru AzTU-da olub

Ölkəmizə səfərə gələn Türkiyənin Əskişəhər Texniki Universitetinin rektoru, professor Tuncay Döğeroğlunun rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti Azərbaycan Texniki U ..

research

AzTU-nun əməkdaşı Rumıniyanın Arad Aurel Vlayku Universitetində təlimlərdə iştirak edib

Rumıniyanın Arad Aurel Vlayku Universitetində Erasmus+KA1 layihəsi üzrə kadrların mobilliyi proqramı çərçivəsində keçirilən təlimlərdə  Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) ..

2022-06-02
research

AzTU-nun komandası “Zəfər festivalı” adlı idman yarışında III yerə layiq görülüb

İyunun 1-də Nəsimi Rayon İcra Hakimiyyəti, Azərbaycan Tibb Universiteti (ATU), Nəsimi Rayon Gənclər və İdman İdarəsi, ATU-nun “Təbib” İdman Klubunun birgə təşkilatçılığı il ..

2022-06-02