research

UniClad layihəsi çərçivəsində hazırlanan mobil tətbiq Aqrar İnnovasiya Festivalında nümayiş olunub

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) tərəfdaşı olduğu ERASMUS+KA2 proqramı çərçivəsində həyata keçirilən UniClad layihəsi üzrə hazırlanan “Yem kalkulyatoru” mobil tətb ..

2022-06-28
research

Rektorlar Konfransının Nizamnaməsinin Layihəsi rektorların müzakirəsinə təqdim edilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) tərəfdaşı olduğu Erasmus+ KA2 proqramı çərçivəsində həyata keçirilən “Azərbaycanda Rektorlar konfransının yaradılması” (ECAR) layihəs ..

2022-06-26
research

Elmlər doktoru proqramı üzrə hazırlığa sənədlərin qəbulu davam edir

Azərbaycan Texniki Universitetinə (AzTU) elmlər doktoru proqramı üzrə hazırlığa sənədlərin qəbulu davam edirQəbul 31.08.2022-ci il, saat 23:59-dək portal.edu.az və atis.edu.az sist ..

2022-06-25
research

AzTU-nun rektoru universitetin basketbol komandası ilə görüşüb

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rektoru Vilayət Vəliyev universitetin basketbol komandası ilə görüş keçirib.Rektor ölkədə basketbolun inkişafı istiqamətində həyata keçiril ..

2022-06-25
research

AzTU-nun Elmi şurasının növbəti iclası keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Elmi şurasının növbəti iclası keçirilib.İclasda AzTU-nun sosial tədbirlərində fəallıq göstərən tələbələrin mükafatlandırılması ilə b ..

research

AzTU tələbələri sağlam həyat tərzini seçir

Yeni Azərbaycan Partiyası (YAP) Yasamal rayon təşkilatı və Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) birgə təşkilatçılığı ilə 26 iyun BMT-nin Ümumdünya Narkotiklər Əleyhinə Müba ..

AzTU-da Məzun Günü keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) Məzun Günü keçirilib. Tədbirdə Təhsil Nazirliyinin, Yasamal Rayon İcra Hakimiyyətinin, YAP Yasamal rayon təşkilatının rəhbər şəxsləri, ..

research

AzTU-nun tələbələri mükafata layiq görülüb

Təhsil Nazirliyi və Azərbaycan Təhsil İşçiləri Azad Həmkarlar İttifaqı (ATİAHİ) Respublika Komitəsinin Rəyasət Heyətinin qərarı ilə ali, orta və ilk peşə ixtisas təhsili mü ..

AzTU ilə Sənaye və İnnovasiyalar üzrə BDPTM arasında əməkdaşlıq davam edir

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) ilə Sənaye və İnnovasiyalar üzrə Bakı Dövlət Peşə Təhsil Mərkəzi (BDPTM) arasında əməkdaşlıq uğurla davam edir.Əməkdaşlıq çərçivəsin ..

research

AzTU-da yaz semestrinin imtahan sessiyasını izləmək üçün mediatur təşkil olunub

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) yaz semestrinin imtahan sessiyasının gedişini izləmək üçün mediatur təşkil olunub. Mediaturda tələbələrin valideynləri, AzTU-nun İctimai şu ..

AzTU Dövlət İmtahan Mərkəzi ilə əməkdaşlığa başladı

Dövlət İmtahan Mərkəzi (DİM) ilə Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) arasında maliyyə sahəsində savadlılığın artırılması, maliyyə, mühasibat və audit ixtisasları üzrə fənn ..

2022-06-22
research

AzTU-nun əməkdaşları beynəlxalq konfransda iştirak edib

“British Council”-in dəstəyi, Xəzər Universiteti və Böyük Britaniyanın Middlesex Universitetinin birgə təşkilatçılığı ilə Creative Spark Beynəlxalq Konfransı kecirilib. Konfra ..

2022-06-22
research

AzTU-nun professor-müəllim heyəti Türkiyədə səfərdə olub

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Kompüter texnologiyaları və kibertəhlükəsizlik kafedrasının müdiri Vaqif Qasımov, assistent Anar İsmayılov, Elektrotexnika  kafedrasının d ..

2022-06-21