research

AzTU-nun tələbələri mükafata layiq görülüb

Təhsil Nazirliyi və Azərbaycan Təhsil İşçiləri Azad Həmkarlar İttifaqı (ATİAHİ) Respublika Komitəsinin Rəyasət Heyətinin qərarı ilə ali, orta və ilk peşə ixtisas təhsili mü ..

AzTU ilə Sənaye və İnnovasiyalar üzrə BDPTM arasında əməkdaşlıq davam edir

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) ilə Sənaye və İnnovasiyalar üzrə Bakı Dövlət Peşə Təhsil Mərkəzi (BDPTM) arasında əməkdaşlıq uğurla davam edir.Əməkdaşlıq çərçivəsin ..

research

AzTU-da yaz semestrinin imtahan sessiyasını izləmək üçün mediatur təşkil olunub

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) yaz semestrinin imtahan sessiyasının gedişini izləmək üçün mediatur təşkil olunub. Mediaturda tələbələrin valideynləri, AzTU-nun İctimai şu ..

AzTU Dövlət İmtahan Mərkəzi ilə əməkdaşlığa başladı

Dövlət İmtahan Mərkəzi (DİM) ilə Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) arasında maliyyə sahəsində savadlılığın artırılması, maliyyə, mühasibat və audit ixtisasları üzrə fənn ..

2022-06-22
research

AzTU-nun əməkdaşları beynəlxalq konfransda iştirak edib

“British Council”-in dəstəyi, Xəzər Universiteti və Böyük Britaniyanın Middlesex Universitetinin birgə təşkilatçılığı ilə Creative Spark Beynəlxalq Konfransı kecirilib. Konfra ..

2022-06-22
research

AzTU-nun professor-müəllim heyəti Türkiyədə səfərdə olub

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Kompüter texnologiyaları və kibertəhlükəsizlik kafedrasının müdiri Vaqif Qasımov, assistent Anar İsmayılov, Elektrotexnika  kafedrasının d ..

2022-06-21
research

AzTU-nun əməkdaşları ulu öndər Heydər Əliyevin anadan olmasının 99-cu ildönümünə həsr edilən “Burdan min atlı keçdi” adlı tamaşanı izləyib

S.Vurğun adına Azərbaycan Dövlət Akademik Rus Dram Teatrının səhnəsində Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) əməkdaşları üçün görkəmli şair-dramaturq Hidayətin “Burdan m ..

2022-06-21
research

AzTU-da Qara Dəniz Universitetlər Şəbəkəsinin nümayəndələrinin iştirakı ilə beynəlxalq seminar keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) üzv olduğu Qara Dəniz Universitetlər Şəbəkəsinin nümayəndə heyətinin iştirakı ilə “Su və Enerji Təhlükəsizliyi və BMT-nin Davamlı ..

2022-06-20
research

AzTU əməkdaşları Vətən müharibəsində şəhid olan məzunların ailələrini ziyarət edib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) 44 günlük Vətən müharibəsində şəhidlik zirvəsinə ucalan məzunları – Rüfət Mustafayev və 16 iyunda doğum günü olan Elçin Həsənlinin ai ..

research

AzTU-nun şəhid məzunlarının doğum günüdür

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) məzunları, Vətən müharibəsində şəhidlik zirvəsinə ucalan Ələddin Səidov və Elçin Bağırovun doğum ..

“Cihaz” İstehsalat Birliyində AzTU-nun tədris mərkəzi fəaliyyətə başladı

Müdafiə Sənayesi Nazirliyinin “Cihaz” İstehsalat Birliyində Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) tədris mərkəzinin açılış mərasimi keçirilib. Mərasimdə AzTU-nun rektoru Vila ..

AzTU-nun məzunu, Vətən müharibəsi şəhidi Elçin Həsənlinin doğum günüdür

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) məzunu, Vətən müharibəsində şəhidlik zirvəsinə yüksələn Elçin Həsənli 1993-cü il iyunun 16-da Ağstafa rayonunda anadan ol ..

2022-06-16

AzTU-nun professoru DAAD-ın Tbilisi Regional Ofisinin açılışında iştirak edib

İyunun 9-da Alman Akademik Mübadilə Xidmətinin (DAAD) Tbilisi Regional Ofisinin açılışı olub.  Açılış mərasimində Almaniyanın Gürcüstandakı səfiri Hubert Knirş, Gürcüstanın T ..

2022-06-16