research

AzTU-da təkrar ali təhsil almaq üçün sənəd qəbulunun vaxtı uzadıldı

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) 2022/2023-cü tədris ili üzrə (əyani və qiyabi) ödənişli əsaslarla təkrar ali təhsil almaq üçün sənəd qəbulunun vaxtı sentyabrın 1-dək u ..

2022-07-29

AzTU-nun tələbəsi, şəhid Cəmil Məmmədlinin doğum günüdür

28 iyul Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Vətən müharibəsində şəhid olan tələbəsi Məmmədli Cəmil Habil oğlunu ..

2022-07-28

AzTU-nun prorektoru Kütahya Dumlupınar Universitetində səfərdədir

Azərbaycan Texniki Univesitetinin (AzTU) elm və innovasiyalar üzrə prorektoru Sübhan Namazov “Erasmus+” KA1 proqramı çərçivəsində Kütahya Dumlupınar Universitetində səfərdədir. ..

2022-07-27
research

“Fəlsəfə” fənnindən doktoranturaya qəbul imtahanı keçiriləcək

Azərbaycan Texniki Universitetinin doktorantura səviyyəsinə “Fəlsəfə” fənnindən qəbul imtahanı keçiriləcək. İmtahan 1, 2 və 5 sentyabr tarixlərində Azərbaycan Dövlət Neft və ..

2022-07-27
research

Elmlər doktoru proqramı üzrə hazırlığa sənədlərin qəbulu davam edir

Azərbaycan Texniki Universitetinə (AzTU) elmlər doktoru proqramı üzrə hazırlığa sənədlərin qəbulu davam edirQəbul 31.08.2022-ci il, saat 23:59-dək portal.edu.az və atis.edu.az sis ..

2022-07-26
research

AzTU-nun rektoru Türkiyədə ikili diplom müqaviləsi imzaladı

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rektoru Vilayət Vəliyevin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti Türkiyədə işgüzar səfərdədir. Səfərin ilk günü Gazi Universitetinin rektoru, ..

2022-07-26
research

AzTU-da “SABAH Magistratura” proqramının Logistika və nəqliyyat ixtisaslaşması çərçivəsində müəllimlərin işə qəbulu aparılır

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) “SABAH Magistratura” proqramının Logistika və nəqliyyat ixtisaslaşması çərçivəsində 2022/2023-cü tədris ili ..

2022-07-25
research

“Azərbaycan Sənaye Korporasiyası" ASC-də sənaye sahələri üçün kadr hazırlığı müzakirə olunub

"Azərbaycan Sənaye Korporasiyası" ASC-nin baş direktoru Kamran Nəbizadə, "Azəralüminium" MMC-nin direktoru Maksim Cavadov, Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rektoru  Vilayət Vəli ..

2022-07-22
research

Professor-müəllim heyəti və tədqiqatçılar üçün təqaüd proqramı elan edilir

Türkiyə Respublikasının Xaricdə Yaşayan Türklər və Əqraba Topluluqları İdarəsi (YTB) tərəfindən 2022/2023-cü illər üzrə professor-müəllim heyəti və tədqiqatçılar üçün ..

2022-07-22
research

AzTU-da MBA proqramı çərçivəsində müəllimlərin işə qəbulu aparılır

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) MBA proqramı çərçivəsində 2022/2023-cü tədris ilinin payız və yaz semestrləri üzrə müəllimlərin işə qəbuluna başlanılıb. Azərbaycan ..

2022-07-20
research

AzTU ilə Almetyevsk Dövlət Neft İnstitutu arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanıb

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) ilə Almetyevsk Dövlət Neft İnstitutu arasında əməkdaşlıq haqqında müqavilə imzalanıb. Müqaviləni AzTU-nun rektoru Vilayət Vəliyev və  Almet ..

2022-07-20
research

AzTU-da yeni tədris mərkəzinin açılışı olub

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU), Fransanın Azərbaycandakı səfirliyi, Azərbaycan-Fransa Ticarət və Sənaye Palatası və “Azərbaycan Dəmir Yolları” QSC-nin birgə təşkilatçıl ..

2022-07-19
research

CRENG layihəsinin yekun toplantısı keçirilib

“Erasmus+” KA2 proqramı üzrə həyata keçirilən “Nəqliyyat xidmətləri üçün risk və böhran mühəndisliyi” (CRENG) layihəsinin yekun toplantısı keçirilib. Varşava Texnol ..

2022-07-18