Türkiyənin Həsən Kalyoncu Universitetinin müəllimi AzTU-da seminar keçib

Türkiyənin Həsən Kalyoncu Universitetinin müəllimi Enes Özen "Erasmus+" mübadilə proqramı çərçivəsində Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) olub. O, ..

“ALSTOM Transport Azərbaycan” şirkətinin nümayəndələri tələbələrlə görüşüb

“ALSTOM Transport Azərbaycan” MMC-nin nümayəndələri şirkətin təşkil edəcəyi növbəti təlimlərlə bağlı məlumat və qaydaları açıqlamaq üçü ..

AzTU-nun prorektoru Almaniyada səfərdə olub

Alman Akademik Mübadilə Xidməti (DAAD) tərəfindən Cənubi Qafqazın bir sıra universitetlərinin rektorları və prorektorlarının Almaniyanın bir sıra şəhərlərinə səfəri təşkil ..

İstanbul Texniki Universitetinin rektoru AzTU-da olub

Türkiyənin İstanbul Texniki Universitetinin (İTÜ) rektoru professor İsmayıl Koyuncunun başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti ölkəmizə səfəri çərçiv ..

2023-12-18

AzTU-da Qazaxıstan Mədəniyyət Günü keçirilib

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) akademik və inzibati heyətin iştirakı ilə Qazaxıstan Mədəniyyəti Günü qeyd olunub. Mədəniyyət Günü Bolaşaq proqramı &ccedi ..

2023-12-15
research

AzTU ilə Türkiyənin Çankaya Universiteti arasında əməkdaşlıq memorandumu imzalanıb

Türkiyənin Çankaya Universitetinin rektoru professor Hadi Hakan Maraş və prorektor professor  Buket Akkoyunlu Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) qonağı olub. Qonaqlar Az ..

Tənzimləmə Agentliyi AzTU-da seminar keçirib

Enerji Məsələlərini Tənzimləmə Agentliyinin (EMTA) həyata keçirdiyi “Energy talks” (Enerji söhbətləri) layihəsi çərçivəsində Azərbaycan Texniki Uni ..

AzTU-nun dosenti vəfat edib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) Radiotexnika və telekommunikasiya kafedrasının dosenti Eldar Atayev vəfat edib. Eldar Atayev 1978-ci ildən AzTU-da müxtəlif vəzifələrdə & ..

research

AzTU-da "Gələcəyin peşələri" mövzusunda təlim keçirilib

IDTECH Akedemiyanın təlimçiləri Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) "Gələcəyin peşələri" mövzusunda təlim keçib. Təlimdə İT, kibertəhlükəsizlik və proqr ..

AzTU-nun iki tələbəsi “Heydər Əliyev adına təqaüd”ə layiq görülüb

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) İnformasiya və telekommunikasiya texnologiyaları fakültəsinin tələbələri Rəvan Əlizadə (Ankara Universiteti ilə ikili diplom proqramı, ixti ..

2023-12-13

İtaliyanın “Proges Engineering” şirkətinin rəhbəri AzTU-da olub

İtaliyanın “Proges Engineering” şirkətinin texniki direktoru Andrea İmbrenda və direktor müavini Asif Namazov Azərbaycan Texniki Universitetini (AzTU) ziyarət edib. Qonaq ..

2023-12-13

AzTU-da Ulu Öndərin anım gününə həsr olunan tədbir keçirilib

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) və Yeni Azərbaycan Partiyası (YAP) Yasamal rayon təşkilatının birgə təşkilatçılığı ilə ulu öndər Heydər Əliyevin anım gün&uu ..

2023-12-11
research

AzTU-nun ixtisaslarını Almaniyanın Beynəlxalq Akkreditasiya Agentliyi akkreditasiya edəcək

Almaniyanın Köln şəhərində Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) ilə Almaniyanın Ali Təhsilin Qiymətləndirilməsi və Akkreditasiyası Agentliyi (AQAS) arasında AzTU-nun 20 ixtisası ..

2023-12-11