Rektor Vilayət Vəliyev universitetin yeni tələbə-rektoru ilə görüşüb

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) rektoru Vilayət Vəliyev universitetin yeni tələbə-rektoru Elşən Çıraqovla görüşüb. Rektor Vilayət Vəliyev Elşən Ç ..

2023-06-14
research

AzTU-da kriptoqrafiya üzrə elmi-praktiki seminar keçirilib

Azərbaycan Kibertəhlükəsizlik Təşkilatları Assosiasiyasının (AKTA) təşkilatçılığı ilə Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) 14 ali təhsil müəssisəsinin aidiyy ..

2023-06-12
research

AzTU-nun prorektoru Türkiyədə beynəlxalq həftədə iştirak edib

Azərbaycan Texniki Universitetinin (AzTU) beynəlxalq əlaqələr üzrə prorektoru Fariz Məmmədov Türkiyənin Uşak Universitetində beynəlxalq əməkdaşlıq həftəsində iştirak edib ..

AzTU-da fəaliyyət göstərən “Nar” GSM laboratoriyasında təlim keçirilib

Ölkədə yerli İT mütəxəssislərini hazırlamaq məqsədilə mobil operator “Nar” Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) mütəmadi olaraq təlimlər həyata ke&ccedi ..

research

AzTU-nun Elmi şurasının növbəti iclası keçirilib

AzTU-nun  Elmi şurasının növbəti iclası keçirilib. İclasda AzTU-nun prioritet elmi istiqamətləri barədə məsələ müzakirə olunaraq, müasir dövrün təl ..

AzTU-da Alman Mədəniyyət Günü keçirilib

AzTU-da Alman Mədəniyyət Günü keçirilib. Rektor Vilayət Vəliyev AzTU ilə Almaniya universitetlərinin, o cümlədən Alman Akademik Mübadilə Xidmətinin (DAAD) uz ..

research

AzTU məzunların işlə təmini ilə bağlı sorğuda ikinci yerə layiq görülüb

İyunun 8-də Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetində (ADPU) “Məktəb guşəsi” təhsil portalının "Hansı universitetin məzunu əmək bazarında daha tez iş tapa bilir?" m ..

2023-06-08

Böyük Britaniyanın Coventry Universitetinin nümayəndələri AzTU-da olub

Böyük Britaniyanın Coventry Universitetinin Tədqiqat məsələləri üzrə prorektoru Riçard Daşvud və universitetin nəzdində Etimad, Sülh və Sosial Münasibətlə ..

2023-06-07

TÜBİTAK-ın rəhbəri AzTU-da olub

Türkiyə Elmi və Texnoloji Tədqiqat Şurasının (TÜBİTAK) rəhbəri professor Hasan Mandal ölkəmizə səfəri çərçivəsində Azərbaycan Texniki Universitetində (Az ..

2023-06-06
research

AzTU-nun akademik heyəti üçün APTİS imtahanı keçirilib

Azərbaycan Texniki Universiteti (AzTU) ilə “British Council” təşkilatının əməkdaşlığı çərçivəsində universitetin akademik heyətinin ingilis dili biliyinin qiy ..

2023-06-05
research

AzTU-da yaz semestrinin imtahan sessiyası keçirilir

Azərbaycan Texniki Universitetində (AzTU) bakalavriat və magistratura (əyani) səviyyələrində 2022/2023-cü tədris ilinin yaz semestrinin imtahan sessiyası keçirilir. Sessiya iyulu ..

2023-06-05

Almatı Energetika və Telekommunikasiya Universitetinin rektoru AzTU-da olub

Qazaxıstanın Almatı Energetika və Telekommunikasiya Universitetinin rektoru Murat Syzdykovun başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti Azərbaycan Texniki Universitetinə (AzTU) səfər e ..

2023-06-03
research

AzTU-nun rektoru İstanbul Texniki Universitetinin rektoru və nümayəndə heyəti ilə görüşüb

İstanbul Texniki Universitetinin (İTÜ) rektoru İsmayıl Koyuncunun başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti ölkəmizə səfəri çərçivəsində  Azərbaycan T ..

2023-06-03